-
مشکل در قالب ساخت شده با artisteer20.
باسلاممن با استفاده از نرم افزار artisteer 2.0یک قالب برای جوملا2.5 طراحی کردم.مشکل اینجاست که وقتی این قالب را در جوملا نصب میکنم و به عنوان قالب پیش فرض قرار می دهم فقط طراحی header و background در قالب هستند و خبری از منو ها و جزئیات دیگر نیست.لطفا راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-13-2012 07:38 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
منم همین مشکلو دارم لطفا راهنماییم کنید
-
-
دروود
برای جوملا 2.5 باید از اخرین ورژن این نرم افزار استفاده کنید
در پناه ایزد
-
-
ممنون اما..

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
برای جوملا 2.5 باید از اخرین ورژن این نرم افزار استفاده کنید
در پناه ایزد
دوست عزیز من از آخرین نسخه این نرم افزار که جوملا 2.5 رو هم پشتیبانی میکنه استفاده کردم اما بازم منوها نمیاد
-
-
باید نسخه اورجینال رو خریداری کنید
نسخه های کرک شده چنین مشکلاتی رو دارند
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
hr_karami
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باسلاممن با استفاده از نرم افزار artisteer 2.0یک قالب برای جوملا2.5 طراحی کردم.مشکل اینجاست که وقتی این قالب را در جوملا نصب میکنم و به عنوان قالب پیش فرض قرار می دهم فقط طراحی header و background در قالب هستند و خبری از منو ها و جزئیات دیگر نیست.لطفا راهنمایی کنید
سلام
دوست عزیز قالب شما دقیقا درست ساخته شده
مثلا وقتی شما یک ورود کاربری با آرتیستر ایجاد میکنید در واقع فضاو مکانی برای ورود کاربری ایجاد کرده اید اگه میخواید که نام کاربری ایجاد کنید باید یک ماژول ورود کاربری در جوملا ایجاد کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)