توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کد که به عکس بدیم و کار ادامه مطلب رو کنه
mohammadsa
04-18-2012, 07:54 PM
سلام دوستان .
میخوام بدونم کدی وجود داره که من دکمه ی ادامه مطلب ارجینال قالب رو غیر فعال کنم و به یه عکس دستی اون کد رو بدم و وقتی در صفحه اصلی رو عکس کلیک میکنیم وارد ادامه مطلب بشه ؟
mohammadsa
04-19-2012, 08:36 AM
:confused:
shmata
04-19-2012, 11:58 AM
سلام دوستان .
میخوام بدونم کدی وجود داره که من دکمه ی ادامه مطلب ارجینال قالب رو غیر فعال کنم و به یه عکس دستی اون کد رو بدم و وقتی در صفحه اصلی رو عکس کلیک میکنیم وارد ادامه مطلب بشه ؟
برای غیر فعال کردن ادامه مطلب : باید به همان مطلب بروید و قسمتی که توسط دکمه ادامه مطلب high light شده را پاک کنید .
برای اینکه وقتی روی عکس کلیک میکنید وارد ادامه مطلب شوید : باید محتوای بعد از ادامه مطلب را در یک مطلب دیگر ذخیره کنید و تصویر مورد نظر تون را به آن مطلب لینک کنید .
mohammadsa
04-19-2012, 12:09 PM
غیر فعال کردن دکمه ی ادامه مطلب از طریق پارامترها انجام میشه .
من نمیخوام مطلب بزنم بعد بیام لینکشو بگیرم بزارم روی عکس ، میگم یه کدی مثلا میگما به شکل {read more} به عکس بدم و وقتی در هام پیچ قرار گرفت لینک ادامه مطلب رو بگیره ، مثل خود قالب که چنین کدی به دکمه ی ادامه مطلب میده !
shmata
04-19-2012, 12:27 PM
غیر فعال کردن دکمه ی ادامه مطلب از طریق پارامترها انجام میشه .
من نمیخوام مطلب بزنم بعد بیام لینکشو بگیرم بزارم روی عکس ، میگم یه کدی مثلا میگما به شکل {read more} به عکس بدم و وقتی در هام پیچ قرار گرفت لینک ادامه مطلب رو بگیره ، مثل خود قالب که چنین کدی به دکمه ی ادامه مطلب میده !
بله از داخل پارامترها ام میتونید غیر فعالش کنید ولی اگر این کار را از پارامترهای همان مطلب انجام بدید انگار
<hr id="system-readmore" />
رو حذف کردید فرقی نمیکنه
برای اون کاری که شما میخواهید باید قسمت آخره لینکی که براتون قرار میدم رو مطالعه کنید . (name attribute در تگ a ) این متدی یه که readmore ازش استفاده میکنه .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mohammadsa
04-19-2012, 01:16 PM
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی من از این مقاله سر در نیاوردم :(
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.