سلام دوستان .
میخوام بدونم کدی وجود داره که من دکمه ی ادامه مطلب ارجینال قالب رو غیر فعال کنم و به یه عکس دستی اون کد رو بدم و وقتی در صفحه اصلی رو عکس کلیک میکنیم وارد ادامه مطلب بشه ؟

سلام دوستان .
میخوام بدونم کدی وجود داره که من دکمه ی ادامه مطلب ارجینال قالب رو غیر فعال کنم و به یه عکس دستی اون کد رو بدم و وقتی در صفحه اصلی رو عکس کلیک میکنیم وارد ادامه مطلب بشه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
برای غیر فعال کردن ادامه مطلب : باید به همان مطلب بروید و قسمتی که توسط دکمه ادامه مطلب high light شده را پاک کنید .نوشته اصلی توسط mohammadsa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای اینکه وقتی روی عکس کلیک میکنید وارد ادامه مطلب شوید : باید محتوای بعد از ادامه مطلب را در یک مطلب دیگر ذخیره کنید و تصویر مورد نظر تون را به آن مطلب لینک کنید .
غیر فعال کردن دکمه ی ادامه مطلب از طریق پارامترها انجام میشه .
من نمیخوام مطلب بزنم بعد بیام لینکشو بگیرم بزارم روی عکس ، میگم یه کدی مثلا میگما به شکل {read more} به عکس بدم و وقتی در هام پیچ قرار گرفت لینک ادامه مطلب رو بگیره ، مثل خود قالب که چنین کدی به دکمه ی ادامه مطلب میده !
بله از داخل پارامترها ام میتونید غیر فعالش کنید ولی اگر این کار را از پارامترهای همان مطلب انجام بدید انگارنوشته اصلی توسط mohammadsa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
رو حذف کردید فرقی نمیکنهکد:<hr id="system-readmore" />
برای اون کاری که شما میخواهید باید قسمت آخره لینکی که براتون قرار میدم رو مطالعه کنید . (name attribute در تگ a ) این متدی یه که readmore ازش استفاده میکنه .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی من از این مقاله سر در نیاوردم![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)