توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در نصب
ayynjafari
04-27-2012, 09:13 AM
سلام
مدیران محترم هاست و دامنه ی من مشکل خاصی نداره از همین رو اشکال در مراحل نصب بوده از مدیران محترم این انجمن میخوام که اگه امکانش هست برای من این نرم افزار رو روی cpanel من نصب بنمایند.
safajuy
04-27-2012, 10:22 AM
سلام
مشكل شما با نصب جوملا چي هستش؟
لطفاً براي تاپيك هاي خودتون از عنوان مناسب استفاده كنيد
موفق باشيد
jalal_iranian
04-27-2012, 02:10 PM
با سلام
از این آموزش استفاده کرده اید؟
آموزش: نصب جوملا 2.5 فارسی در cPanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5_%D9%81%D8%A7%D 8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_cPanel)
یا علی
ayynjafari
04-27-2012, 07:11 PM
سلام
استفاده کردم ولی هر کاری کردم نتونستم نصب کنم اگه امکان داره اینکارو برام انجام بدید چند دقیقه بیشتر زمان نمیبره
kianesfahan
04-27-2012, 07:18 PM
درود .
معمولا باید مدیران سرور به صورت رایگان این کار را انجام دهند .
در غیر اینصورت اگر برای شما نصب نکردند جوملا را روی هاست خوب اپ کنید . مشخصات هاست را برای بنده پ. خ کنید تا براتون نصب کنم .
موفق باشید .
shamimi
04-28-2012, 05:17 AM
در صورت تمایل اطلاعات هاست خود در Cpanel را برای من پیغام خصوصی بگذارید در خدمت هستم
محمد محسنی
04-28-2012, 06:16 AM
دوستان عزیز سلام
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
لطفا قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را مطالعه و رعایت بفرمایید.
در ضمن ayynjafari (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) عزیز لطفا شما مشکلتان را اعلام نمایید و سپس با کمک و راهنمایی دوستان مشکل خود را برطرف نمایید.
چه بهتر می باشد که یاد بگیرید تا از مشکل فرار کنید.
یا حق.
kianesfahan
04-28-2012, 07:13 AM
درود .
کاربر ayynjafari (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) توجه داشته باشید :
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
موفق باشید .
ayynjafari
04-28-2012, 03:43 PM
دوست عزیزم آقای kianesfahan لطفا آیدی یاهو خودتون رو بدید یا صندوق پیام های خصوصی خودتون رو خالی بکنید چون ظرفیتش پر شده و من نمی تونم بهتون نامه بدم
باتشکر
kianesfahan
04-28-2012, 05:58 PM
درود .
شرمنده دوست عزیز .
پیغام خصوصی مو خالی کردم . یک پیغام هم براتون فرستادم که ایمیل گروهم هست . سعی کنید از همین پیغام خصوصی ارسال کنید . ( توجه داشته باشید فقط خود جوملا 2.5.4 را اپلود شده روی هاست باشید .
موفق باشید
ayynjafari
04-28-2012, 06:11 PM
دمت گرم خیلی آقایی
ayynjafari
04-29-2012, 06:58 PM
سلام
هنوز نصندوق پیام هاتون خالی نشده بود و من به ایمیلتون نامه زدم لطفا یه سری به ایمیلتون بزنید
بازم از شما تشکر می کنم
kianesfahan
04-30-2012, 03:38 AM
درود .
دوست عزیز من صندوق را خالی کردم اما نمی دونم چرا ارور میده !
چون احتمال می دادم به این مشکل برخورد کنید ایمیل را براتون ارسال کردم .
در ضمن براتون یک ایمیل نیز ارسال کردم . لطفا بررسی کنید و از طریق همان ایمیل با هم در ارتباط باشیم .
موفق باشید .
saeid_t
05-01-2012, 02:21 PM
سلام دوستان خسته نباشید
بنده سه ورژن به جز 2.5 رو روی هاستم آپلود کردم وجدا جدا تست کردم ولی این اررور پایین رو میده ..
طبق عکس هایی که تو آموزش گذاشته بودید پیش رفتم .. ولی نمیشه یه مشکلی وجود داره . کمکم کنید . ممنون میشم
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@iranerik.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
kianesfahan
05-01-2012, 05:49 PM
درود .
دوست عزیز ارور Internal Server Error مشکل از هاست و سرور میباشد .
با مدیر سرور هماهنگ کنید .
موفق باشید .
farshid478
05-04-2012, 07:23 AM
با سلام و خسته نباشید
من موقع نصب جولا 2.5 هر کاری می کنک اطلاعات پیش فرض نصب نشه نمیشه(یعنی تمامی اطلاعات مربوط به امیر کبیر است نمی تونم سایت رو خام ببینم)
ممنون میشم راهنمایی کنید
farshid478
05-04-2012, 07:31 AM
در جوملا 1.5 تو مرحله تنظیمات اصلی بودش
محمد محسنی
05-04-2012, 07:43 AM
دوست عزیز farshid478 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) سلام
لطفا قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را مطالعه بفرمایید.
لطفا برای پرسش تاپیک جدید ایجاد نمایید.
هنگام ارسال تاپیک عنوان مناسب را انتحاب نمایید.
این را هم یادآور بشوم نیاز در جوملا 2.5 اطلاعات نمونه بصورت پیشفرض نصب می شوند و شما می توانید بعد از نصب مطالب و ... را حذف نمایید.
یا حق.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.