سلام
مدیران محترم هاست و دامنه ی من مشکل خاصی نداره از همین رو اشکال در مراحل نصب بوده از مدیران محترم این انجمن میخوام که اگه امکانش هست برای من این نرم افزار رو روی cpanel من نصب بنمایند.

سلام
مدیران محترم هاست و دامنه ی من مشکل خاصی نداره از همین رو اشکال در مراحل نصب بوده از مدیران محترم این انجمن میخوام که اگه امکانش هست برای من این نرم افزار رو روی cpanel من نصب بنمایند.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
مشكل شما با نصب جوملا چي هستش؟
لطفاً براي تاپيك هاي خودتون از عنوان مناسب استفاده كنيد
موفق باشيد
با سلام
از این آموزش استفاده کرده اید؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
سلام
استفاده کردم ولی هر کاری کردم نتونستم نصب کنم اگه امکان داره اینکارو برام انجام بدید چند دقیقه بیشتر زمان نمیبره
درود .
معمولا باید مدیران سرور به صورت رایگان این کار را انجام دهند .
در غیر اینصورت اگر برای شما نصب نکردند جوملا را روی هاست خوب اپ کنید . مشخصات هاست را برای بنده پ. خ کنید تا براتون نصب کنم .
موفق باشید .
در صورت تمایل اطلاعات هاست خود در Cpanel را برای من پیغام خصوصی بگذارید در خدمت هستم
دوستان عزیز سلام
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه و رعایت بفرمایید.
در ضمن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز لطفا شما مشکلتان را اعلام نمایید و سپس با کمک و راهنمایی دوستان مشکل خود را برطرف نمایید.
چه بهتر می باشد که یاد بگیرید تا از مشکل فرار کنید.
یا حق.
درود .
کاربر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] توجه داشته باشید :
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
موفق باشید .
دوست عزیزم آقای kianesfahan لطفا آیدی یاهو خودتون رو بدید یا صندوق پیام های خصوصی خودتون رو خالی بکنید چون ظرفیتش پر شده و من نمی تونم بهتون نامه بدم
باتشکر
درود .
شرمنده دوست عزیز .
پیغام خصوصی مو خالی کردم . یک پیغام هم براتون فرستادم که ایمیل گروهم هست . سعی کنید از همین پیغام خصوصی ارسال کنید . ( توجه داشته باشید فقط خود جوملا 2.5.4 را اپلود شده روی هاست باشید .
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)