PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در قالب ja-opal

siasia
05-14-2012, 05:14 AM
سلام بچه ها

من چند روز پیش یه قالب ja-opal فارسی رایگان دانلود کردم . قالب بسیار زیباییه اما یه مشکل دارم:

قالب یه موقعیت واسه اسلایدشو داره و من یه نیوو اسلایدر برای این منظور نصب کردم.

حالا اسلاید شو رو نمایش نمیده اما وقتی دستور ?tp=1 رو میزنم که موقعیت ها رو ببینم اسلایشو رو نشون میده و خیلی هم قشنگه.

یه چیز عجیب اینه که اسلایدشو رو توی موقعیت - ja- slidshow نشون نمیده اما توی موقعیت ja-contentslide که قرارش میدم نشونش میده.

قالب توسط یه فردی به نام mahdi ترجمه شده.

خواهش میکنم اگه ممکنه کمک کنید این مشکل رو برطرف کنم ، خیلی ضروریه.

محمد محسنی
05-14-2012, 06:07 AM
دوست عزیز سلام

قالب مربوطه تجاری می باشد و برای پشتیبانی به سایت مرجع مراجعه بفرمایید.

**
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.

یا حق.

siasia
05-14-2012, 06:10 AM
دوست عزیز سلام

قالب مربوطه تجاری می باشد و برای پشتیبانی به سایت مرجع مراجعه بفرمایید.

**
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.

یا حق.

قالب رایگانه ، رایگان که پشتیبانی نداره، این سوالی که من پرسیدم فقط مربوط به این مترجم هم نیست ، از قالب یه مترجم دیگه هم استفاده کردم اما این مشکل حل نشد.

چاره چیه؟

محمد محسنی
05-14-2012, 06:22 AM
دوست عزیز قالب مربوطه تجاری میباشد

واینکه شما آنرا را بصورت نال شده و یا وارز دانلود کردید دلیل بر رایگان بودن آن نمی باشد

لینک اصلی قالب

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> //<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برا ی حمایت از قانون کپی رایت نمیتوانیم شما را راهنمایی کنیم.

لطفا قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را به دقت مطالعه بفرمایید.

**

یا حق.