-
مشکل در قالب ja-opal
سلام بچه ها
من چند روز پیش یه قالب ja-opal فارسی رایگان دانلود کردم . قالب بسیار زیباییه اما یه مشکل دارم:
قالب یه موقعیت واسه اسلایدشو داره و من یه نیوو اسلایدر برای این منظور نصب کردم.
حالا اسلاید شو رو نمایش نمیده اما وقتی دستور ?tp=1 رو میزنم که موقعیت ها رو ببینم اسلایشو رو نشون میده و خیلی هم قشنگه.
یه چیز عجیب اینه که اسلایدشو رو توی موقعیت - ja- slidshow نشون نمیده اما توی موقعیت ja-contentslide که قرارش میدم نشونش میده.
قالب توسط یه فردی به نام mahdi ترجمه شده.
خواهش میکنم اگه ممکنه کمک کنید این مشکل رو برطرف کنم ، خیلی ضروریه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-14-2012 05:14 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
قالب مربوطه تجاری می باشد و برای پشتیبانی به سایت مرجع مراجعه بفرمایید.
**
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
یا حق.
-
-

نوشته اصلی توسط
محمد محسنی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سلام
قالب مربوطه تجاری می باشد و برای پشتیبانی به سایت مرجع مراجعه بفرمایید.
**
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
یا حق.
قالب رایگانه ، رایگان که پشتیبانی نداره، این سوالی که من پرسیدم فقط مربوط به این مترجم هم نیست ، از قالب یه مترجم دیگه هم استفاده کردم اما این مشکل حل نشد.
چاره چیه؟
-
-
دوست عزیز قالب مربوطه تجاری میباشد
واینکه شما آنرا را بصورت نال شده و یا وارز دانلود کردید دلیل بر رایگان بودن آن نمی باشد
لینک اصلی قالب
http: //www.joomlart.com/joomla/templates/ja-opal
برا ی حمایت از قانون کپی رایت نمیتوانیم شما را راهنمایی کنیم.
لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را به دقت مطالعه بفرمایید.
**
یا حق.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)