PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وسط چين كردن كپي رايت

arashmmm1414
05-16-2012, 09:42 PM
سلام؛ به اين صفحه نگاه كنيد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اوون پايين در قسمت كپي رايت نوشته شده (طراحي و پشتيباني توسط فنآوري اطلاعات نارون)
اما راست چين هستش ؛ اگر بخوام وسط چين بشه بايد كدوم فايل رو ويرايش كنم؟ و كدوم قسمتش رو ؟!! با تشكر

نوید
05-17-2012, 03:58 AM
سلام
نوشته پایین یک ماژول است یا داخل قالب است؟
اگر داخل قالب است یک align="center" در پاراگراف لحاظ کنید درست میشه
موفق باشید

arashmmm1414
05-17-2012, 05:05 AM
سلام
نوشته پایین یک ماژول است یا داخل قالب است؟
اگر داخل قالب است یک align="center" در پاراگراف لحاظ کنید درست میشه
موفق باشید

سلام؛ نه داخل قالب نبود همون به قول شما بايد داخل ماژول باشه administrator/language/fa-IR

safajuy
05-19-2012, 12:00 PM
سلام

قالب مديريت رو عوض كنيد ببينيد اين جمله باقي مي مونه يا نه

اگر باقي نموند بايدتوي login.php و cpanel.php موجود در پوشه ي قالب مديريتتون دنبالش بگرديد

اگر كه باقي موند به مديرت ماژول ها بريد وگزينه ي مديريت ماژول مديريت رو بزنيد و ببينيد اين ماژول رومي تونيد پيدا كنيد يا نه

اگر هيچكدوم ازاينا نبود بايد ببينيد توي كدوم ماژول مديريت اين گزينه گنجونده شده

موفق باشيد

terminasiyan
05-19-2012, 12:23 PM
باید صفحه اصلی رو با دریم ویوور باز کنین و برید داخل design و از روی ظاهر صفحه اون رو وسط چین کنید.

arashmmm1414
05-20-2012, 07:15 PM
سلام؛ ضمن تشكر ؛ ولي اينكار براي سايت هاي جوملايي كه عملي نيست ؛ منظورم اينه كه الان اين صفحه رو مثلا من ذخيره مي كنم و با دريم ويور ويرايش ميكنم ولي اوونوقت بايد كجا آپلودش كنم ؟!!! نمي دونم منظور من رو متوجه شديد يا نه ؟ يعني اصلا اسم اين صفحه چي هست ؟ تو كدوم مسيره ؟ چون تو مسير پوشه مديريت كه من چيزي نديدم ...