-
وسط چين كردن كپي رايت
سلام؛ به اين صفحه نگاه كنيد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اوون پايين در قسمت كپي رايت نوشته شده (طراحي و پشتيباني توسط فنآوري اطلاعات نارون)
اما راست چين هستش ؛ اگر بخوام وسط چين بشه بايد كدوم فايل رو ويرايش كنم؟ و كدوم قسمتش رو ؟!! با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-16-2012 09:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
نوشته پایین یک ماژول است یا داخل قالب است؟
اگر داخل قالب است یک align="center" در پاراگراف لحاظ کنید درست میشه
موفق باشید
-
2 کاربر زیر از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
نوید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
نوشته پایین یک ماژول است یا داخل قالب است؟
اگر داخل قالب است یک align="center" در پاراگراف لحاظ کنید درست میشه
موفق باشید
سلام؛ نه داخل قالب نبود همون به قول شما بايد داخل ماژول باشه administrator/language/fa-IR
-
-
باید صفحه اصلی رو با دریم ویوور باز کنین و برید داخل design و از روی ظاهر صفحه اون رو وسط چین کنید.
-
-
سلام؛ ضمن تشكر ؛ ولي اينكار براي سايت هاي جوملايي كه عملي نيست ؛ منظورم اينه كه الان اين صفحه رو مثلا من ذخيره مي كنم و با دريم ويور ويرايش ميكنم ولي اوونوقت بايد كجا آپلودش كنم ؟!!! نمي دونم منظور من رو متوجه شديد يا نه ؟ يعني اصلا اسم اين صفحه چي هست ؟ تو كدوم مسيره ؟ چون تو مسير پوشه مديريت كه من چيزي نديدم ...
-
-
سلام
قالب مديريت رو عوض كنيد ببينيد اين جمله باقي مي مونه يا نه
اگر باقي نموند بايدتوي login.php و cpanel.php موجود در پوشه ي قالب مديريتتون دنبالش بگرديد
اگر كه باقي موند به مديرت ماژول ها بريد وگزينه ي مديريت ماژول مديريت رو بزنيد و ببينيد اين ماژول رومي تونيد پيدا كنيد يا نه
اگر هيچكدوم ازاينا نبود بايد ببينيد توي كدوم ماژول مديريت اين گزينه گنجونده شده
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)