توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل قرار دادن ماژول اسلاید شو در وسط صفحه اصلی
pejmandragon
06-02-2012, 04:54 PM
اساتید محترم این اولین پست من تو این سایت هستش امیدورارم بتونم از کمک ها ی شما استفاده کنم
من یه ماژول اسلاید شو دارم که میخوام این ماژول بطور ثابت در زیر هدر سایت در وسط صفحه باشه.تو قسمت مدیریت ماژول میرم روی ماژول مورد نظر که وارد میشم فقط موقعیت left و right داره و فقط میشه تو این موقعیت ها ازش استفاده کرد.چطور این ماژول رو میتونم مانند این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در وسط صفحه بذارم؟؟
مهدی.
06-02-2012, 05:26 PM
سلام
خوش آمدید !
آدرس سایتتون رو اینجا قرار بدید تا موقعیتهای قالب شما را بررسی کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
pejmandragon
06-02-2012, 05:35 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با تشکر
elyastel
06-02-2012, 06:57 PM
سلام دوست عزیز
با کسب اجازه و رخصت از دوست عزیزم مهدی
شما در قالب موقعیتی برای زیر هیدر ندارید، پس بنابراین اگر همچنات میخواهید از این قالب استفاده کنیدباید چنین موقعیتی را ایجاد کنید، لطفا" مقاله زیر را مطالعه فرمائید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%88%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA_%D8%AC%D8%AF%DB%8C% D8%AF_%D8%AF%D8%B1_%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8_%D8%AC %D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.5
موفق باشید
pejmandragon
06-02-2012, 07:04 PM
با تشکر از شما من طبق اموزش موقعیت جدید ساختم و اومده زیر البته من میخوام بین موقعیت left و right باشه و اینکه چطوری میتونم جای این موقعیت جدید رو مثل ماژول جستجوی بالا هر جا که میخوام بذارم ؟
لطفا الان یسری به موقعیت های سایتم بزنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مهدی.
06-02-2012, 08:42 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موقعیتهای قالب شما به این شکل هستند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
pejmandragon
06-03-2012, 08:20 AM
آره میدنم آقا مهدی عزیز حالا من میخوام بدونم چجوری میشه این موقعیت vasat که ساختم رو هر جا که میخوام ببرم؟مثل ماژول جستجوی بالا یا همین موقعیت top کجا باید طول و عرض موقعیت رو داد؟
مهدی.
06-03-2012, 08:59 AM
دانش html شما اینجا به کمکتون میادش ! میتونید دایو یا تیبل مربوطه رو جابجا کنید تا اونجایی که میخواهید موقعیت شما قرار بگیره !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
pejmandragon
06-03-2012, 09:10 AM
من تا حدودی با html آشنا هستم فقط لطف کنید بگید این تغییرات رو تو کدوم فایل باید بدم؟با dreamweaver زیاد کار کردم
مهدی.
06-03-2012, 09:37 AM
index.php
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
pejmandragon
06-03-2012, 09:44 AM
با تشکر از شما دوست خوبم
حالا اگه بخوام همین موقعیت vasat که ساختم رو تو فایل index.php پیدا کنم چطور میشه این کارو کرد؟راستی index.php قالب دیگه؟
مهدی.
06-03-2012, 09:46 AM
محتویات فایل را اینجا در بین تگ کد قرار بدید تا بررسی کنیم ! :) شاید تاپیک آموزشی خوبی بشه در نهایت !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
pejmandragon
06-03-2012, 10:01 AM
اینم محتویات فایل index.php قالب
<?php
defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' );
JPlugin::loadLanguage( 'tpl_SG1' );
define( 'path', dirname(__FILE__) );
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>">
<html xmlns="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" xml:lang="<?php echo $this->language; ?>" lang="<?php echo $this->language; ?>" >
<head>
<jdoc:include type="head" />
<?php
$menu_name = $this->params->get("menuName", "topmenu");
$menu_type = $this->params->get("menuType", "splitmenu");
require(path .DS."styleloader.php");
require(path .DS."utils.php");
?>
<link rel="stylesheet" href="templates/system/css/system.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="templates/<?php echo $this->template ?>/css/template.css" type="text/css" />
<!--[if lte IE 6]>
<link rel="stylesheet" href="templates/<?php echo $this->template ?>/css/ie6.css" type="text/css" />
<![endif]-->
</head>
<body>
<div id="wrapper">
<div id="header">
<div id="search"><jdoc:include type="modules" name="user4" /></div>
<div id="pillmenu">
<?php if($mtype != "module") :
echo $mainnav;
else: ?>
<jdoc:include type="modules" name="user3" />
<?php endif; ?>
</div>
<div class="clr"></div>
<div class="logo">
<table cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td>
<h1><a href="index.php"><?php echo $mainframe->getCfg('sitename') ;?></a></h1>
</td>
</tr>
</table>
</div>
<div class="newsflash<?php if(!$this->countModules('user1') and JRequest::getCmd('layout') != 'form') : ?> only<?php endif; ?>">
<jdoc:include type="modules" style="rounded" name="top" />
</div>
<div class="cpathway"><jdoc:include type="module" name="breadcrumbs" /></div>
<div class="clr"></div>
</div>
<div id="content">
<?php if($this->countModules('left') and $this->countModules('right') and JRequest::getCmd('layout') != 'form') : ?>
<div id="content_m">
<?php elseif($this->countModules('left') and !$this->countModules('right') and JRequest::getCmd('layout') != 'form') : ?>
<div id="content_m_l">
<?php elseif(!$this->countModules('left') and $this->countModules('right') and JRequest::getCmd('layout') != 'form') : ?>
<div id="content_m_r">
<?php else: ?>
<div id="content_m_full">
<?php endif; ?>
<div id="content_b">
<div id="content_t">
<?php if($this->countModules('left') and JRequest::getCmd('layout') != 'form') : ?>
<div id="leftcolumn">
<jdoc:include type="modules" name="left" style="rounded" />
<br />
<br />
</div>
<?php endif; ?>
<?php if($this->countModules('left') and $this->countModules('right') and JRequest::getCmd('layout') != 'form') : ?>
<div id="maincolumn">
<?php elseif($this->countModules('left') and !$this->countModules('right') and JRequest::getCmd('layout') != 'form') : ?>
<div id="maincolumn_left">
<?php elseif(!$this->countModules('left') and $this->countModules('right') and JRequest::getCmd('layout') != 'form') : ?>
<div id="maincolumn_right">
<?php else: ?>
<div id="maincolumn_full">
<?php endif; ?>
<div class="nopad">
<jdoc:include type="message" />
<?php if($this->params->get('showComponent')) : ?>
<jdoc:include type="component" />
<?php endif; ?>
</div>
</div>
<?php if($this->countModules('right') and JRequest::getCmd('layout') != 'form') : ?>
<div id="rightcolumn">
<jdoc:include type="modules" name="right" style="rounded" />
</div>
<?php endif; ?>
<div class="clr"></div>
<div class="jostojoo">
<jdoc:include type="modules" name="vasat" />
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div id="footer">
<jdoc:include type="modules" name="debug" />
<?php $sg = ''; include "templates.php"; ?>
<a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>">valid xhtml</a>
<a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>">valid css</a>
</div>
</div>
</body>
</html>
مهدی.
06-03-2012, 10:45 AM
در کل برای تعریف موقعیت در قالب از دستور :
<div class="mahdi">
<jdoc:include type="modules" name="name mogheiat" />
</div>
باید استفاده شود و برای اینکه در لیست موقعیتهای ماژولها در مدیریت ماژولها قرار بگیره باید در فایل XML قالب هم دستور معرفی این موقعیت را قرار دهید که نمونش توی همون فایلها هست ! :)
حالا در کدی که نوشته شده در بالا ما این موقعیت رو در یک دایو داریم که با کلاس مهدی مشخص شده و در این دایو (یکی از تگهای اچ تی ام ال) موقعیت مشخص شده قرار گرفته !
حالا اینکه این موقعیت در کجا قالب باشد بر اساس کدهای html قالب هست !
html بصورت خطی و کدهای تگهای مادر اجرا میشود ! یعنی برای اینکه موقعیت تغریف شده ما کجا قالب نمایش داده شود باید ما اچ تی ام ال را بدانیم !
حالا موقعیت vasat شما در یک دایو با کلاس jostogo قرار دارد که در انتهای کدی که قرار دادید هست !
اگر کد مربوط به این موقعیت رو قبل از :
<div id="content">
قرار بدید بالای ماژول راست و چپ و بادی محتوا لود خواهد شد ! بقیه کارها هم بر میگرده به دانش شما از css !
ساخت قالب برای جوملا و تغییر دادن اون خیلی کار ساده ای هست (البته اگر از فریم ورکها استفاده نشده باشه!) اما نیازمند دانش کافی از html , css هست ! منظور از دانش کار بلدذ بودن با دریم ویور و نرم افزارهای مشابه نیست ! دانشی که شما بتونید از روی کد خواندن سایت را در ذهن خود اجرا کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
pejmandragon
06-03-2012, 11:03 AM
با توجه به راهنمایی شما موقعیت رو عوض کردم جاش رو.فقط یه نگاه به موقعیت سایتم بندازید؟مثلا اون حاشیه موقعیت top رو ببینید طول وعرض کادرش رو یا همون user4 اما موقعیت vasat من کل عرض صفحه رو گرفته چجوری اینو کم کنم؟
مرسی
لطفا به این سایت نمونه توجه کنید<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> منم میخوام یه موقعیت درست جای اسلاید این سایت بسازم یا همین موقعیت vasat رو به اونجا انتقال بدم
pejmandragon
06-03-2012, 11:46 AM
مرسی داداشی مشکلم حل شد با کمک از شما و اطلاعات کم html که داشتم بین موقعیت left & right کد vasat رو کپی کردم اونجا و یک table ساختم و طول و عرض مورد نظر رو دادم به table و حل شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.