-
مشکل قرار دادن ماژول اسلاید شو در وسط صفحه اصلی
اساتید محترم این اولین پست من تو این سایت هستش امیدورارم بتونم از کمک ها ی شما استفاده کنم
من یه ماژول اسلاید شو دارم که میخوام این ماژول بطور ثابت در زیر هدر سایت در وسط صفحه باشه.تو قسمت مدیریت ماژول میرم روی ماژول مورد نظر که وارد میشم فقط موقعیت left و right داره و فقط میشه تو این موقعیت ها ازش استفاده کرد.چطور این ماژول رو میتونم مانند این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در وسط صفحه بذارم؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-02-2012 04:54 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
خوش آمدید !
آدرس سایتتون رو اینجا قرار بدید تا موقعیتهای قالب شما را بررسی کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
-
-
سلام دوست عزیز
با کسب اجازه و رخصت از دوست عزیزم مهدی
شما در قالب موقعیتی برای زیر هیدر ندارید، پس بنابراین اگر همچنات میخواهید از این قالب استفاده کنیدباید چنین موقعیتی را ایجاد کنید، لطفا" مقاله زیر را مطالعه فرمائید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر از شما من طبق اموزش موقعیت جدید ساختم و اومده زیر البته من میخوام بین موقعیت left و right باشه و اینکه چطوری میتونم جای این موقعیت جدید رو مثل ماژول جستجوی بالا هر جا که میخوام بذارم ؟
لطفا الان یسری به موقعیت های سایتم بزنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
موقعیتهای قالب شما به این شکل هستند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
آره میدنم آقا مهدی عزیز حالا من میخوام بدونم چجوری میشه این موقعیت vasat که ساختم رو هر جا که میخوام ببرم؟مثل ماژول جستجوی بالا یا همین موقعیت top کجا باید طول و عرض موقعیت رو داد؟
-
-
دانش html شما اینجا به کمکتون میادش ! میتونید دایو یا تیبل مربوطه رو جابجا کنید تا اونجایی که میخواهید موقعیت شما قرار بگیره !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
من تا حدودی با html آشنا هستم فقط لطف کنید بگید این تغییرات رو تو کدوم فایل باید بدم؟با dreamweaver زیاد کار کردم
-
-
index.php
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)