PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش کدهای webgozar

nargess62
06-05-2012, 07:37 AM
سلام دوستان

من تمام تاپیک های مربوط به نمایش کدهای webgozar را خوندم و آنها را انجام دادم ولی وقتی کدهای آن را در html سفارشی وارد میکنم

<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" ></script>
<noscript><a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" target="_blank">آمار</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code -->
بعد از ذخیره کردن آن به صورت زیر کدها تغییر پیدا میکند

<noscript><a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" target="_blank">آمار</a></noscript>

و یعد چیزی نمایش داده نمی شود.

لطفا راهنمایی کنید
آدرس سایت: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

elyastel
06-05-2012, 07:48 AM
سلام دوست عزيز

بعد از اينكه كدها رو از طريق اديتور و html لحاظ كرديد، دقت بفرمائيد كه قبل از اينكه ذخيره بفرمائيد يه با روي دكمه تغيير ويرايشگر در پايين كليك كرده وسپس دخيره كنيد

موفق باشيد

nargess62
06-05-2012, 08:22 AM
سلام دوست عزیز
مشکل هم چنان به قوه خودش باقیست و چیزی نمایش داده نمیشود

jalal_iranian
06-05-2012, 08:28 AM
با سلام

سایت > تنظیمات کلی > ف ی ل ت ر من > بررسی کنید کاربری شما روی بدون ف ی ل ت ر باشد

افزونه ها > مدیریت پلاگین ها > ویرایشگر - TinyMCE > المان های ممنوع رو بررسی کنید

یا علی

nargess62
06-05-2012, 10:30 AM
با سلام سایت > تنظیمات کلی > ف ی ل ت ر من > بررسی کنید کاربری شما روی بدون ف ی ل ت ر باشد افزونه ها > مدیریت پلاگین ها > ویرایشگر - TinyMCE > المان های ممنوع رو بررسی کنید یا علی سلام ممنون از راهنماییتون من برای قسمت اول انگونه که گفتید عمل کردم و المانهای غیر مجاز این ویرایشگر شامل script,applet,iframe می باشند که script را جز المان های مجاز قرار دادم و دوباره کدها مو وارد کردم ولی چه قبل از آن و چه بعد از آن همچنان چیزی نشان داده نمیشود ممنون میشم راهنمایی کنید

elyastel
06-05-2012, 10:50 AM
سلام دوست عزيز

ميشه قسمت مديريت ماژولشو هم يه كنترل دقيقتر بكنيد و مطمئن بشيد همه چيز درسته؟ ويه بار هم اونو در چند موقعيت ديگه امتحان كنيد(شايد يه جوري با اين موقعيت مشكل داره)!

موفق باشيد

safajuy
06-05-2012, 04:54 PM
سلام
اديتور سايت رو روي كدنگار قرار بديد وكد رو بگذاريد و بعد از اينكه كد رو گذاشتيد سوييچ كنيد روي ويرايشگر قبليتون

موفق باشيد

nargess62
06-09-2012, 10:03 AM
ممنون از راهنماییتون
مشکل برطرف شد

من در قسمت سایت > تنظیمات کلی> ف ی ل ت ر من> کاربری یوزر خودم و روی بدون ف ی ل ت ر گذاشتم و سپس
در قسمت سایت> تنظیمات کلی> سایت> ویرایشگر پیش فرض را روی ویرایشگر ساده گذاشتم
و کدها را وارد کردم
این روش برای جوملای 2.5 مفید بود