-
عدم نمایش کدهای webgozar
سلام دوستان
من تمام تاپیک های مربوط به نمایش کدهای webgozar را خوندم و آنها را انجام دادم ولی وقتی کدهای آن را در html سفارشی وارد میکنم
کد:
<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=2570974&t=counter" ></script>
<noscript><a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=2570974" target="_blank">آمار</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code -->
بعد از ذخیره کردن آن به صورت زیر کدها تغییر پیدا میکند
کد:
<noscript><a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=2570974" target="_blank">آمار</a></noscript>
و یعد چیزی نمایش داده نمی شود.
لطفا راهنمایی کنید
آدرس سایت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط nargess62 : 06-05-2012 در ساعت 07:44 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-05-2012 07:37 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزيز
بعد از اينكه كدها رو از طريق اديتور و html لحاظ كرديد، دقت بفرمائيد كه قبل از اينكه ذخيره بفرمائيد يه با روي دكمه تغيير ويرايشگر در پايين كليك كرده وسپس دخيره كنيد
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام دوست عزیز
مشکل هم چنان به قوه خودش باقیست و چیزی نمایش داده نمیشود
-
-
با سلام
سایت > تنظیمات کلی > ف ی ل ت ر من > بررسی کنید کاربری شما روی بدون ف ی ل ت ر باشد
افزونه ها > مدیریت پلاگین ها > ویرایشگر - TinyMCE > المان های ممنوع رو بررسی کنید
یا علی
-
2 کاربر زیر از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
jalal_iranian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام سایت > تنظیمات کلی > ف ی ل ت ر من > بررسی کنید کاربری شما روی بدون ف ی ل ت ر باشد افزونه ها > مدیریت پلاگین ها > ویرایشگر - TinyMCE > المان های ممنوع رو بررسی کنید یا علی
سلام ممنون از راهنماییتون من برای قسمت اول انگونه که گفتید عمل کردم و المانهای غیر مجاز این ویرایشگر شامل script,applet,iframe می باشند که script را جز المان های مجاز قرار دادم و دوباره کدها مو وارد کردم ولی چه قبل از آن و چه بعد از آن همچنان چیزی نشان داده نمیشود ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
سلام دوست عزيز
ميشه قسمت مديريت ماژولشو هم يه كنترل دقيقتر بكنيد و مطمئن بشيد همه چيز درسته؟ ويه بار هم اونو در چند موقعيت ديگه امتحان كنيد(شايد يه جوري با اين موقعيت مشكل داره)!
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
اديتور سايت رو روي كدنگار قرار بديد وكد رو بگذاريد و بعد از اينكه كد رو گذاشتيد سوييچ كنيد روي ويرايشگر قبليتون
موفق باشيد
-
2 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
ممنون از راهنماییتون
مشکل برطرف شد
من در قسمت سایت > تنظیمات کلی> ف ی ل ت ر من> کاربری یوزر خودم و روی بدون ف ی ل ت ر گذاشتم و سپس
در قسمت سایت> تنظیمات کلی> سایت> ویرایشگر پیش فرض را روی ویرایشگر ساده گذاشتم
و کدها را وارد کردم
این روش برای جوملای 2.5 مفید بود
-
کاربر مقابل از nargess62 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)