PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش مطلب در قالب ساخته شده با ارتیستیر

87123133
06-07-2012, 11:08 AM
سلام
من از قالب ساخت خودم استفاده میکنم.موقع نمایش مطلب با استفاده از منوی بالا به اشکال میخورم و کلا خطا میده (وارد صفحه خطای فانکشن و .. میشه) در صورتی که قالب های خود جوملا را که استفاده میکنم مطلب نمایش داده میشود.البته اگه نوع مطلب را ویژه کنم نشون داده میشه.علت چی میتونه باشه:question:

mra7573
06-07-2012, 11:19 AM
با سلام در صورت امکان بیشتر توضیح داده و آدرس سایت خود را وارد کنید

87123133
06-07-2012, 02:10 PM
در نسخه آنلاین این خطا بود
Fatal error: Cannot access protected property ContentViewArticle::$user in /home/nrphom53/domains/homa-jafarabad.ir/public_html/test/templates/3/functions.php on line 41

و در نسخه لوکال این سه خطا

( ! ) Notice: Undefined index: version in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> cle\default.php on line 10

( ! ) Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> cle\default.php on line 10

( ! ) Fatal error: Cannot access protected property ContentViewArticle::$user in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 40

بعد از کلی جستجو متوجه شدم که این مشکلات شایع است مخصوصا برای artisteer. یکی نوشته بود در پوشه template مورد نظر به آدرس \html\com_content\article برید و فایل default.php را به default.bad تغییر نام بدید.من این کار را کردم و هم در نسخه انلاین و هم لوکال مشکل حل شد.