-
عدم نمایش مطلب در قالب ساخته شده با ارتیستیر
سلام
من از قالب ساخت خودم استفاده میکنم.موقع نمایش مطلب با استفاده از منوی بالا به اشکال میخورم و کلا خطا میده (وارد صفحه خطای فانکشن و .. میشه) در صورتی که قالب های خود جوملا را که استفاده میکنم مطلب نمایش داده میشود.البته اگه نوع مطلب را ویژه کنم نشون داده میشه.علت چی میتونه باشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-07-2012 11:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام در صورت امکان بیشتر توضیح داده و آدرس سایت خود را وارد کنید
-
-
در نسخه آنلاین این خطا بود
Fatal error: Cannot access protected property ContentViewArticle::$user in /home/nrphom53/domains/homa-jafarabad.ir/public_html/test/templates/3/functions.php on line 41
و در نسخه لوکال این سه خطا
| ( ! ) Notice: Undefined index: version in C:\wamp\www\homa\templates\3\html\com_content\arti cle\default.php on line 10 |
| ( ! ) Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\homa\templates\3\html\com_content\arti cle\default.php on line 10 |
| ( ! ) Fatal error: Cannot access protected property ContentViewArticle::$user in C:\wamp\www\homa\templates\3\functions.php on line 40 |
بعد از کلی جستجو متوجه شدم که این مشکلات شایع است مخصوصا برای artisteer. یکی نوشته بود در پوشه template مورد نظر به آدرس \html\com_content\article برید و فایل default.php را به default.bad تغییر نام بدید.من این کار را کردم و هم در نسخه انلاین و هم لوکال مشکل حل شد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)