PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیغام هایی در صفحه مدیریت و صفحه ی سایت. روش حذف ؟

abi_designer
06-12-2012, 06:07 PM
سلام، خسته نباشید

من از زمانی که یک قالب رو نصب کردم و کار خیلی اشتباهیم هم کردم این پیغام ها رو صفحه مدیریت و سایت میاد. دوستان گفتن باید پلاگین JAT3 دانلود کنی و نصب کنی ولی با انجام این کار هم درست نشد.

لطفا راهنمائیم کنید.

با تشکر

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

shmata
06-12-2012, 06:57 PM
با خاموش کردن display_error از php.ini (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>روشن_وخاموش_کردن_display_errors)
اگر درست نشده به این تاپیک <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>روش-نصب-صحیح-قالب-بر-روی-جوملا-2-5?p=210041#post210041
مراجعه کنید .

abi_designer
06-12-2012, 07:33 PM
ببخشید این Display_error که گفتین که تو php.ini کجاست ؟

اون تاپیک که شما میگید اونم من نوشتم ولی جواب درستی نگرفتم ؟

این سایت جوملا فارسی تو زمینه ی جواب دهی به اشکالات کاربرا خیلی ضعیف عمل کرده !!

من 3 تا تاپیک تا حالا گذاشتم ولی تو 3 تاشم جواب درستی یا راهنمائی درستی نشدم !!

عذر می خوام من کمی آماتور هستم.

با تشکر از شما

abi_designer
06-12-2012, 07:46 PM
مقدار برای upload_max_filesize در فایل php.ini بیشتر از متغیر post_max_size . post_max_size متغیر در اینجا اولویت دارد و درخواست مسدود شده بزرگتر از آن است.به طور معمول این یک تنظیم غلط در سرور آن هم در زمان سعی در افزایش حجم آپلود است. لطفا مقدار upload_max_filesize را افزایش دهید تا حداقل با متغیر post_max_size مطابقت نماید یا برعکس !!

مشکل من فکر کنم اینه، همین پیغامی که بالا براتون نوشتم حالا باید چه کاری انجام بدم.

محمد محسنی
06-12-2012, 07:50 PM
دوست عزیز لطفا کمی به جواب خا دقت نمایید.

لطفا مقاله
خاموش کردن display_error از php.ini (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D9%88%D8%B4_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_display_error s)

را به دقت مطالعه نمایید و display error را خاموش نمایید.

یا حق.

abi_designer
06-12-2012, 09:35 PM
بله حتما

تشکر مطالعه کردم و فایل php.ini رو هم پیدا کردم و Display_errors رو هم Off کردم ولی باز اون نوشته هنوز هست ؟

یک سوال یک سری برنامه ها هست مثل حسابداری که وقتی فارسی میشه کلا یه مشکلاتی پیدا می کنه، می خواستم بدونم جوملا هم فارسی شده این مشکلاتو داره ؟

می دونی چرا این سوال پرسیدم آخه خیلی کارا رو وقتی انجام میدی، یا اعمال نمیشه یا اجرا نمیشه یا ERROR میده ؟!

محمد محسنی
06-13-2012, 06:33 AM
سلام

آیا بعد از خاموش کردین display error وپم سرور را ریزت کردید؟

abi_designer
06-13-2012, 06:36 AM
سلام

نه انجام ندادم.

میشه بهم بگین ریست سرور کجاست ؟

و اگر درست نشد باید چه کار کرد ؟

با تشکر از شما

H@m3d
06-15-2012, 06:24 AM
میشه بهم بگین ریست سرور کجاست ؟

با تشکر از شما

۱) کلیک بر روی آیکون سبزرنگ ومپ سرور
۲) Restart All Services

abi_designer
06-15-2012, 09:17 AM
سلام، خسته نباشید

من کمی آماتور هستم لطفا بهم بگید ومپ سرور کجاست ؟

من سایتی ندارم و هاست هم هنوز نگرفتم. من فعلا دارم با جولا 2.5.4 سایتمو طراحی می کنم.

لطفا بهم بگید به کجا برم تا ومپ سرور پیدا کنم و ریست کنم.

با تشکر

safajuy
06-15-2012, 03:37 PM
سلام

ومپ يك سرور مجازي هست مثل زمپ(نسخه اي كه شمانصب كرديد)
به پوشه ايكه زمپ تون رونصب كرديد بريد و روي xampp_restart كليك كنيد تا زمپ شما ريست بشه.در صورتي كه پيغام ها كماكان باقي مونده بود يكبار روي xampp_stop كليك كنيد و بعد از يك دقيقه روي xampp_start كليك كنيد

موفق باشيد