سلام، خسته نباشید
من از زمانی که یک قالب رو نصب کردم و کار خیلی اشتباهیم هم کردم این پیغام ها رو صفحه مدیریت و سایت میاد. دوستان گفتن باید پلاگین JAT3 دانلود کنی و نصب کنی ولی با انجام این کار هم درست نشد.
لطفا راهنمائیم کنید.
با تشکر
![]()

سلام، خسته نباشید
من از زمانی که یک قالب رو نصب کردم و کار خیلی اشتباهیم هم کردم این پیغام ها رو صفحه مدیریت و سایت میاد. دوستان گفتن باید پلاگین JAT3 دانلود کنی و نصب کنی ولی با انجام این کار هم درست نشد.
لطفا راهنمائیم کنید.
با تشکر
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر درست نشده به این تاپیک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مراجعه کنید .
ویرایش توسط shmata : 06-12-2012 در ساعت 07:24 PM
ببخشید این Display_error که گفتین که تو php.ini کجاست ؟
اون تاپیک که شما میگید اونم من نوشتم ولی جواب درستی نگرفتم ؟
این سایت جوملا فارسی تو زمینه ی جواب دهی به اشکالات کاربرا خیلی ضعیف عمل کرده !!
من 3 تا تاپیک تا حالا گذاشتم ولی تو 3 تاشم جواب درستی یا راهنمائی درستی نشدم !!
عذر می خوام من کمی آماتور هستم.
با تشکر از شما
ویرایش توسط abi_designer : 06-12-2012 در ساعت 07:41 PM
مقدار برای upload_max_filesize در فایل php.ini بیشتر از متغیر post_max_size . post_max_size متغیر در اینجا اولویت دارد و درخواست مسدود شده بزرگتر از آن است.به طور معمول این یک تنظیم غلط در سرور آن هم در زمان سعی در افزایش حجم آپلود است. لطفا مقدار upload_max_filesize را افزایش دهید تا حداقل با متغیر post_max_size مطابقت نماید یا برعکس !!
مشکل من فکر کنم اینه، همین پیغامی که بالا براتون نوشتم حالا باید چه کاری انجام بدم.
دوست عزیز لطفا کمی به جواب خا دقت نمایید.
لطفا مقاله
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
را به دقت مطالعه نمایید و display error را خاموش نمایید.
یا حق.
بله حتما
تشکر مطالعه کردم و فایل php.ini رو هم پیدا کردم و Display_errors رو هم Off کردم ولی باز اون نوشته هنوز هست ؟
یک سوال یک سری برنامه ها هست مثل حسابداری که وقتی فارسی میشه کلا یه مشکلاتی پیدا می کنه، می خواستم بدونم جوملا هم فارسی شده این مشکلاتو داره ؟
می دونی چرا این سوال پرسیدم آخه خیلی کارا رو وقتی انجام میدی، یا اعمال نمیشه یا اجرا نمیشه یا ERROR میده ؟!
سلام
آیا بعد از خاموش کردین display error وپم سرور را ریزت کردید؟
سلام
نه انجام ندادم.
میشه بهم بگین ریست سرور کجاست ؟
و اگر درست نشد باید چه کار کرد ؟
با تشکر از شما
۱) کلیک بر روی آیکون سبزرنگ ومپ سرورنوشته اصلی توسط abi_designer [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
۲) Restart All Services
سلام، خسته نباشید
من کمی آماتور هستم لطفا بهم بگید ومپ سرور کجاست ؟
من سایتی ندارم و هاست هم هنوز نگرفتم. من فعلا دارم با جولا 2.5.4 سایتمو طراحی می کنم.
لطفا بهم بگید به کجا برم تا ومپ سرور پیدا کنم و ریست کنم.
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)