توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغيير نگارش مامبو 4.5.3h به نگارش 4.6.1 جديد
akbarmf
01-30-2007, 06:03 PM
سلام
احتمالا اولين جوابي كه خوام شنيد اين است كه چرا جستجو نكردم ولي باور كنيد اين كار رو كردم و به نتيجه نرسيدم، حالا اين به نتيجه نرسيدن هم به دليل كم سوادي منه و هم ناسي بودنم، بماند و همه قبول
ولي سؤالات من به اينها خلاصه ميشه:
اول: از كجا بفهميم مامبويي كه استفاده ميكنيم مامبولرني است يا نيست ؟ نسخهاي كه من استفاده ميكنم MamboV4.5.3h_Farsi_Pro است و با يك CD كه مامبو منتشر كرد از دفتر خود مامبو در اتوبان رسالت خريدم ولي مثل اينكه خيلي چيزها فرق كرده !
دوم: اين نگارش رو چطور ميتونم به نگارش 4.6.1 تبديل كنم، بدون اينكه اطلاعاتم از بين بره ؟ لطفاً نپيچونيد كه برو فلان چيز رو پيدا كن و بهمان كد رو بنويس و ... عرض كردم كه ناشي هستم و اطلاعاتم در حد نصب مامبو و كاركردن باهاشه، همين، پس اگر ميخواهيد راهنمايي كنيد لينك بدين كه اين رو اينجا بخون (من هرچي گشتم بيشتر گيچ شدم)
سوم: اگر بشود تبديل كرد، آيا امكانات جديد مثل نوشتن پيامها براي مجموعه و بخشهاي قبلي هم قابل استفاده است يا نه؟
چهارم : با توجه به تغيير ساختار در ديتابيس اين دو نگارش، راهي هست كه ديتابيس رو Convert كرد و در مامبو جديد استفاده كرد و عملا با بكاب گرفتن و Convert ديتابيس و پاك كردن و نصب مامبو جديد اون رو به اين نسخه اضافه كرد ؟
ضمن تشكر از دوستاني كه قصد كمك به من رو دارن، تقاضا ميكنم اگر نميتونيد اطلاعات كاملي بهم بديد بيشتر گيجم نكنيد ;D به ناشي بودنم خيلي توجه كنيد :D
ارادتمند - اكبر
radmehr
01-30-2007, 07:17 PM
لطفا یک پست رو 2 بار ننویسید !!
1- خیر، مورد تایید ما نیست !
2- تو همین بخش ارتقا چند تا پست اول رو مطالعه کنید. شما باید ابتدا به 4.5.4 و بعد به 4.6.1 ارتقا بدید.
3- بله
4- بهترین راه همون ارتقای پله به پله هست.
akbarmf
01-30-2007, 07:47 PM
رادمهر عزيز سلام و ممنون از پاسخت
در پست اولم غلط املايي داشتم ميخواستم درست كنم اينجوري شد، بعد خواستم دومي رو حذف كنم كه نشد ;D
بله، من پستهاي اولي و ارتقاء پلهاي مدنظر شما رو مطالعه كردم ولي مكرراً چند جاي انجمن ديده بودم كه تاكيد بر اين شده كه فقط مامبوهاي (مامبولرني) اين امكان ارتقاء رو دارند كه شك داشتم ولي حالا كه معلوم شد اين مامبوي من مامبولرني نيست، آيا باز هم اين امكان ارتقاء پلهاي (به قول شما) رو دارم يا نه ؟
باز هم تشكر از لطف شما
sorry4uboth
01-30-2007, 07:51 PM
شما لطفا لینک سایتتون + لیست کامل کامپوننت های سایتتون رو بزارید اینجا تا بررسی بشه
akbarmf
01-30-2007, 07:59 PM
محمد جان از شما هم ممنون
سايت الآن امكان بازديد نداره چون دارم تغيير هاست ميدم براش
يه سؤال ساده جواب ساده هم داره، امكانش هست يا نه ؟
تشكر
akbarmf
01-30-2007, 08:02 PM
شرمنده كه يه پست اضافه شد، چون امكان ويرايش رو مثل اينكه ندارم و اگر هم دارم ناشي بودنم باعث اين شد كه پيداش نكنم
كامپوننت هم اضافه نكردم و همون كامپوننتهاي پيشفرض خود مامبو است
ممنون
sorry4uboth
01-30-2007, 08:07 PM
سوال من هم ساده بود!
شما دلت نمیخواد سایت پابلیک بشه بهونه نیارید!!!
ما اینجا برای کمک به شما هستیم!
لطفا در هنگام ارسال دقت کنید که نیاز به ویرایش پیدا نکنید + اون دکمه پیش نمایش رو برای دیدن قبل از ارسال گذاشتند!!!
بهر حال امکانش هست
شما ارتقا بدید اگر مشکلی پیش اومد تو انجمن مطرح کنید ما کمکتون میکنیم!
akbarmf
01-30-2007, 08:26 PM
محمد عزيز ممنون از جواب سريع شما
در موردي كه فرموديد، چشم دقت ميكنم، ببخشيد
در مورد بهونه هم متوجه منظور شما نميشم، خوب اگر ميخواستيم سايت مخفي بمونه كه يه فابل رو سيستمهامون ميساختيم نه اينكه ببريم تو اينترنت !
بعد هم سايت مال من نيست و مال صاحب خودشه، الآن هم چك كردم هنوز بالا نيومده رو هاست جديد ولي اگه تا زماني كه شما رفتيد اومد بالا متوجه خواهيد شد
هيچكدوم امامزاده نيستيم ولي بي وضو تو بخش administrator تا حالا نرفتيم، من هم دليلي براي دروغ گفتن هم نداشتم كه شما ناراحت شديد
اين هم براي اينكه به قول شما پابليك بشه: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فكر نميكنم نيازي باشه فارسيش رو بنويسم
به هر صورت ممنون از راهنماييتون، بياد بالا چك ميكنم ببينم ميشه يا نه، اگر مزاحم شدم ببخشيد
sorry4uboth
01-30-2007, 08:34 PM
برای اینکه مطمئن ارتقا بدید سعی کنید یکبار لوکال این کار رو انجام بدید و همزمان هم روی سرور پیاده کنید
در مورد مسائل حاشیه ای هم جای بحث اینجا نیست! شما 180 درجه بر عکس حرف من رو فهمیدید!!! که خواهش میکنم این موضوع کشدار نشه
مرسی
akbarmf
01-30-2007, 08:47 PM
محمد جان، سلام مجدد
من عرض كرم ناشي هستم ولي تو مامبو، من جسارتي نكردم، شما حاشيه مرقوم فرموديد، حقير جواب دادم ;) چشم كــــش هم نميدهم
من قبل از اينكه اقدام به انتقال هاست كنيم هم از سايت بكاب گرفتم و هم ديتابيس البته از توي Cpanel هاست قبلي، علت انتقال هم اين بود كه مشكل پهناي باند داشتيم و مامبو درست كار ميكرد
حالا با وجود اين بكابها ميتونم اونها رو روي لوكال نصب كنم ؟ يا يه مامبوي تازه روي اوكال نصب كنم و فقط اين ارتقاء رو تست كنم ؟
ميشه يه لطف ديگه هم بفرمائيد و برام توضيح بديد كه فرق مامبوهاي مامبولرن و اوني كه من دارم چيه ؟
البته 4.6.1 رو از سايت شما گرفتم اون نگارش قبلي رو عرض ميكنم
ممنون
sorry4uboth
01-30-2007, 08:50 PM
در مورد موارد بالا بارها در انجمن مطرح شده
(فرقشون + نحوه ارتقا + انتقال از لوکال به سرور و بالعکس)
شما بر اساس آموزشها و راهنمایی های ما شروع کنید به ارتقا!
مشکلی پیدا کردید ابتدا خوب سرچ کنید بعد اگه جواب رو پیدا نکردید سوالاتون رو در تاپیک جداگانه مطرح کنید
akbarmf
01-30-2007, 09:21 PM
سلام مجدد و شرمنده از مزاحمت مجدد
با اين مورد مشكل دارم:
- سایت خود را به حالت Offline در آورید : Site->Global Configuration->Site Offline (YES)
من در فايل configuration.php گزينهاي بنام Site Offline نميبينم كه تغيير بدهم !
ميشه راهنمايي بيشتري بفرمائيد.
ممنون
sorry4uboth
01-30-2007, 09:42 PM
در تنظیمات کلی یا همون Global Configuration بالا نوشته سایت آفلاین
اون رو بزنید روی YES
akbarmf
01-30-2007, 10:31 PM
سلام و باز هم مزاحمت مجدد
ارتقاء رو بصورت كامل با جاجايي فايلها انجام دادم ولي اين پيام رو هنگام ورود به administrator ميده:
Please Re Upload database.php from MamboLearn Team Project
فكر ميكنيد كجا اشتباه كردم ؟
farhad
01-30-2007, 10:50 PM
فايل جديد database.php رو به خوبي آپلود نكرديد.
akbarmf
01-30-2007, 10:57 PM
نوري عزيز سلام
اصلاً چنين فايلي توي pach كه من از همين انجمن گرفتم نيست !؟
اين فايل رو بايد از كجا بگيرم ؟
sorry4uboth
01-30-2007, 11:32 PM
از چه ورژنی به چه ورژنی ارتقا دادی که این مشکل بوجود اومد؟
akbarmf
01-30-2007, 11:43 PM
سلام
عرض كرده بودم كه نگارشي كه من داشتم MamboV4.5.3h_Farsi_Pro بود و مطابق راهنمايي تاپيك زير به Upgrade Mambo 4.5.3H Pro to 4.5.4 Pro بايد تبديل شده باشد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولي اين مشكل پيش آمد و فايلي را هم كه جناب نوري فرمودند نه در pach مربوطه در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وجود دارد و نه در انجمنها پيدا كردم !
با تشكر
sorry4uboth
01-30-2007, 11:49 PM
ببینید 453 دو ورژن داره
4.5.3 Release
و دومی هم
4.5.3 (Holiday Patch) Release
شما داخل فایل changelog رو ببینید!
اونجا کدوم یکی از این ورژنها نام برده شده!
akbarmf
01-30-2007, 11:50 PM
سلام
با توجه به اينكه قراره به 4.5.4 تبديل بشه موردي نداره كه از فايل اون نگارش استفاده بشه ؟
تشكر
akbarmf
01-30-2007, 11:58 PM
سلام
راستش من سر در نياوردم اين فايل مربوط به نگارشي است كه من استفاده ميكنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تشكر
farhad
01-31-2007, 12:08 AM
دوست من !
لينكي كه شما دادي متعلق به چه چيزي هست ؟
لطفا سوالتون رو كامل و واضح بپرسيد.
درست پرسيدن برابر است با 50% از جواب سوال !
اين فايل همونطور كه نوشته مال 4.5 هست !
با اين هم مشكلي داشتيد ؟
sorry4uboth
01-31-2007, 12:15 AM
از این استفاده کن ببین کار میده بهت!
akbarmf
01-31-2007, 12:21 AM
محمد جان لطف كردي ولي من موقع بازكردن فايل خطا ميگيرم و فايل باز نميشه
تشكر
sorry4uboth
01-31-2007, 12:27 AM
منظورت از خطا چیه؟
با چی بازش میکنی؟؟
akbarmf
01-31-2007, 12:30 AM
با winrar و دقيقاً اين پيام رو ميده:
! D:\Temp\Full Pack Mambo\Mambo Core Farsi\Pach\database.tar.bz2: Read error in the file D:\Temp\Full Pack Mambo\Mambo Core Farsi\Pach\database.tar.bz2
تشكر
sorry4uboth
01-31-2007, 12:39 AM
تست کردم هیچ موردی نداشت!!!
دوباره آپلود کردم
akbarmf
01-31-2007, 12:48 AM
محمد جان ممنون
اين يكي باز شد با حجم 20 كيلوبايت و در شاخه includes فرارش دادم و اون مشكل حل شد
ولي حالا يه مشكل ديگه هست:
اينكه بعد از ورود به administrator صفحه كاملاً سفيد است و هيچ گزينهاي حتي منوهاي بالا هم توش نيست
akbarmf
01-31-2007, 09:31 PM
سلام
از محمد آقاي عزيز و نوري گرامي كه خيلي در اين مورد وقت گذاشتند ممنون و متشكرم ولي آخر سر مشكل ارتقاء حل نشد !
چند ساعت پيش سايت روي هاست جديد هم قرار گرفت و گفتم شايد روي لوكال اين مشكل بوده و روي سرور نباشه، ولي اونجا هم دقيقاً همين مشكلات رو داشتم و كاري از پيش نرفت و در نتيجه از خير ارتقاء گذشتم.
اگر بخواهيم از نگارش جديد استفاده كنيم، مجبوريم اطلاعاتي رو كه به لوكال انتقال داديم رو مجددا دستي ببريم بالا و دوباره بچينيم و براي همين قرار شد با همه همكاران تصميمگيري كنيم كه حالا كه مجبوريم اطلاعات رو مجدداً ببريم بالا اين كار رو با نوك انجام بديم يا با mambo 4.6.1
چون اگر قرار باشه دفعه ديگه هم براي ارتقاء اين مشكل رو داشته باشيم، اين بار بسياري از اطلاعات رو ديگه نميتونيم منتقل كنيم مثل پيام كاربران و... كه اونوقت ميترسم صاحب سايت پوست همه ما رو يه جا بكنه ;)
البته با نوك سابقه كار داريم و در ارتقاء هم مشكلي تا به حال نداشتيم ولي از اونجايي كه شما دوستان اطلاعات فني بسيار بيشتري داريد خوشحال ميشم اگر نظرتون رو در اين مورد بفرمائيد.
گزينههاي قابل استفاده در حال حاضر براي اين سايت:
1 - نصب نوك و انتقال اطلاعات به آن
2 - نصب مامبو و انتقال اطلاعات به آن
3 - گذشتن از خير ارتقاء و بالا بردن همان نگارش قبلي با همان اطلاعات
تشكر
radmehr
01-31-2007, 09:47 PM
راجع به همین فرق های نیوک و مامبو تو انجمن قبلا بحث شده بوده!
شما کاملا مختارید از هر کدوم که دلتون میخواد استفاده کنید
مسلما ما میگیم مامبو!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.