-
تغيير نگارش مامبو 4.5.3h به نگارش 4.6.1 جديد
[size=10pt]سلام
احتمالا اولين جوابي كه خوام شنيد اين است كه چرا جستجو نكردم ولي باور كنيد اين كار رو كردم و به نتيجه نرسيدم، حالا اين به نتيجه نرسيدن هم به دليل كم سوادي منه و هم ناسي بودنم، بماند و همه قبول
ولي سؤالات من به اينها خلاصه ميشه:
اول: از كجا بفهميم مامبويي كه استفاده ميكنيم مامبولرني است يا نيست ؟ نسخهاي كه من استفاده ميكنم MamboV4.5.3h_Farsi_Pro است و با يك CD كه مامبو منتشر كرد از دفتر خود مامبو در اتوبان رسالت خريدم ولي مثل اينكه خيلي چيزها فرق كرده !
دوم: اين نگارش رو چطور ميتونم به نگارش 4.6.1 تبديل كنم، بدون اينكه اطلاعاتم از بين بره ؟ لطفاً نپيچونيد كه برو فلان چيز رو پيدا كن و بهمان كد رو بنويس و ... عرض كردم كه ناشي هستم و اطلاعاتم در حد نصب مامبو و كاركردن باهاشه، همين، پس اگر ميخواهيد راهنمايي كنيد لينك بدين كه اين رو اينجا بخون (من هرچي گشتم بيشتر گيچ شدم)
سوم: اگر بشود تبديل كرد، آيا امكانات جديد مثل نوشتن پيامها براي مجموعه و بخشهاي قبلي هم قابل استفاده است يا نه؟
چهارم : با توجه به تغيير ساختار در ديتابيس اين دو نگارش، راهي هست كه ديتابيس رو Convert كرد و در مامبو جديد استفاده كرد و عملا با بكاب گرفتن و Convert ديتابيس و پاك كردن و نصب مامبو جديد اون رو به اين نسخه اضافه كرد ؟
ضمن تشكر از دوستاني كه قصد كمك به من رو دارن، تقاضا ميكنم اگر نميتونيد اطلاعات كاملي بهم بديد بيشتر گيجم نكنيد ;D به ناشي بودنم خيلي توجه كنيد 
ارادتمند - اكبر[/size]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-30-2007 06:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)