PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصب virtuemart

p30dan
06-18-2012, 09:06 PM
با سلام
من از یک سایت معتبر ورژن 2.06 virtuemart را روی نسخه 1.5 نصب کردم و براحتی در قسمت کامپوننت اضافه شد ولی وقتی میخواهم در قسمت ماژول آن را در ترتیب و موقعیت مناسب قرار دهم سایت دچار مشکل میشود و صفحه اصلی سایت لوگین نمیشود با خطای زیر مواجه میشوم:

Warning: require_once(/home/nrpbtc44/domains/btcbabol.com/public_html/components/com_virtuemart/virtuemart_parser.php) [function.require-once (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: failed to open stream: No such file or directory in/home/nrpbtc44/domains/btcbabol.com/public_html/modules/mod_virtuemart/mod_virtuemart.php on line 25

Fatal error: require_once() [function.require (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Failed opening required '/home/nrpbtc44/domains/btcbabol.com/public_html/components/com_virtuemart/virtuemart_parser.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in/home/nrpbtc44/domains/btcbabol.com/public_html/modules/mod_virtuemart/mod_virtuemart.php on line 25

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید ، این دیگه بهترین نوع فروشگاه ساز بود که نصب کردم

ehsanparty
06-21-2012, 07:01 PM
مطمعن هستید که مشکلی ندراه؟
نمايش پيغام خطا غير فعال كنيد

safajuy
06-22-2012, 05:51 AM
سلام

يك كامپوننت هم هست كه بايد نصب بشه به نام virtuemart aio كه از سايت خودش قابل در يافته

اين رو دانلود و نصب كنيد

موفق باشيد

p30dan
06-26-2012, 09:36 PM
سلام
ببخشید ولی irtuemart aio نصب هست ولی بازم فایده ای نداشت لطفا اگر میتوانید پاسخ دهید!

safajuy
07-02-2012, 01:32 PM
بعداز نصب بهمديريت ماژول ها بريد يك سري ماژول+پلاگين بايد نصب شده باشه

چيزي هست كه حداقل از موقعي كه نسخه ي 2 اومده سه بار نصب كردم.

موفق باشيد

farnahad
07-14-2012, 11:17 AM
دوستان آخرين نسخه الان Download VirtueMart 2.0.8c (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) است . چه كسي اين را درست فارسي كرده؟

ehsanparty
07-14-2012, 11:25 AM
سلام
متسفانه هیچ کس نسخ 2.1 رو فکر کنم جومینا فارسی کرده تا 90% البته

farnahad
07-14-2012, 12:48 PM
اگر بخواهم يك قسمت خريد ساده براي جوملا راه اندازي كنم كه روي يك دكمه كليك كنند و به بانك وصل شوند وپرداخت كنند . شما چه چيزي را پيشنهاد مي دهيد ؟
مثلا فروشگاه نداشته باشم . فقط بتوانم در هر مطلب يك دكمه خريد اضافه كنم . در هر مطلبي كه خواستم . سپس فرد يك فرم را پركنه و به بانك وصل بشه . فعلا همين

ehsanparty
07-15-2012, 08:34 AM
جوم شاپینگ بسته مناسب کار شماست