-
تصب virtuemart
با سلام
من از یک سایت معتبر ورژن 2.06 virtuemart را روی نسخه 1.5 نصب کردم و براحتی در قسمت کامپوننت اضافه شد ولی وقتی میخواهم در قسمت ماژول آن را در ترتیب و موقعیت مناسب قرار دهم سایت دچار مشکل میشود و صفحه اصلی سایت لوگین نمیشود با خطای زیر مواجه میشوم:
Warning: require_once(/home/nrpbtc44/domains/btcbabol.com/public_html/components/com_virtuemart/virtuemart_parser.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in/home/nrpbtc44/domains/btcbabol.com/public_html/modules/mod_virtuemart/mod_virtuemart.php on line 25
Fatal error: require_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening required '/home/nrpbtc44/domains/btcbabol.com/public_html/components/com_virtuemart/virtuemart_parser.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in/home/nrpbtc44/domains/btcbabol.com/public_html/modules/mod_virtuemart/mod_virtuemart.php on line 25 |
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید ، این دیگه بهترین نوع فروشگاه ساز بود که نصب کردم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-18-2012 09:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
مطمعن هستید که مشکلی ندراه؟
نمايش پيغام خطا غير فعال كنيد
-
-
سلام
يك كامپوننت هم هست كه بايد نصب بشه به نام virtuemart aio كه از سايت خودش قابل در يافته
اين رو دانلود و نصب كنيد
موفق باشيد
-
-
نصب هست
سلام
ببخشید ولی irtuemart aio نصب هست ولی بازم فایده ای نداشت لطفا اگر میتوانید پاسخ دهید!
-
-
بعداز نصب بهمديريت ماژول ها بريد يك سري ماژول+پلاگين بايد نصب شده باشه
چيزي هست كه حداقل از موقعي كه نسخه ي 2 اومده سه بار نصب كردم.
موفق باشيد
-
-
دوستان آخرين نسخه الان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است . چه كسي اين را درست فارسي كرده؟
-
-
سلام
متسفانه هیچ کس نسخ 2.1 رو فکر کنم جومینا فارسی کرده تا 90% البته
-
کاربر مقابل از ehsanparty عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
اگر بخواهم يك قسمت خريد ساده براي جوملا راه اندازي كنم كه روي يك دكمه كليك كنند و به بانك وصل شوند وپرداخت كنند . شما چه چيزي را پيشنهاد مي دهيد ؟
مثلا فروشگاه نداشته باشم . فقط بتوانم در هر مطلب يك دكمه خريد اضافه كنم . در هر مطلبي كه خواستم . سپس فرد يك فرم را پركنه و به بانك وصل بشه . فعلا همين
-
-
جوم شاپینگ بسته مناسب کار شماست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)