PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال چگونگی فعال کردن پرداخت در ویرچومارت

mohammadkiani
06-30-2012, 07:44 AM
سلام دوستان

تو فروشگاهم اتصال بانک ملت به ویرچومارت رو نصب کردم.اما الان وقتی یک جنس رو خریداری می کنی و روش پرداخت رو انتخاب می کنی به مرحله پرداخت نمیره و تایید سفارش میشه.

فکر کنم تو حالت دموی فروشگاه هست.
برای رفع مشکل چه باید بکنم؟

نوید
06-30-2012, 07:47 AM
با سلام
ایا شما شناسه های پرداخت بانک ملت را در ماژول ست کرده اید؟
موفق باشید

mohammadkiani
06-30-2012, 08:09 AM
ممنون نوید عزیز

شناسه ها رو ست نکردم؛ خب مگه نباید به درگاه بانک ملت بره بعد خطا بده؟؟؟
وقتی روش پرداخت رو بانک ملت انتخاب می کنی و next رو می زنی، تایید سفارش میده و به درگاه برای پرداخت نمیره که حتی یه خطاهم از درگاه بگیرم.

اینم بگم: قبلا که تو ویرچومارت می چرخیدم یه قسمتی رو دیدم که مفهومش این بود: برای فعال کردن پرداخت ها گزینه ی خیر رو انتخاب کنید.حالا دقیقا یادم نیست و حتی پیدا هم نمی کنم.

mohammadkiani
06-30-2012, 08:57 AM
دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟؟؟

نوید عزیز ...

shmata
06-30-2012, 09:07 AM
ممنون نوید عزیز

شناسه ها رو ست نکردم؛ خب مگه نباید به درگاه بانک ملت بره بعد خطا بده؟؟؟
وقتی روش پرداخت رو بانک ملت انتخاب می کنی و next رو می زنی، تایید سفارش میده و به درگاه برای پرداخت نمیره که حتی یه خطاهم از درگاه بگیرم.

اینم بگم: قبلا که تو ویرچومارت می چرخیدم یه قسمتی رو دیدم که مفهومش این بود: برای فعال کردن پرداخت ها گزینه ی خیر رو انتخاب کنید.حالا دقیقا یادم نیست و حتی پیدا هم نمی کنم.

شما حتما باید یک شناسه معتبر که داشته باشید و آنرا در ماژول پرداخت تون ست کنید تا به درگاه وصل شوید
این پیش نیازه ورود به صفحه پرداخته بعد از این مرحله authentication دیگر تازه انجام میشود .