PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدیریت تصاویر در اسلایدشو

meysam_ak
07-02-2012, 02:38 PM
با سلام خدمت همه دوستان
من یه تازه کارم.فعلا دارم روی لوکال هاست با سایت کار می کنم تا راه بیفتم.بعد از ویرایش منو ها به دلخواه و... اومدم یه افزونه اسلاید شو از یکی از سایت های فارسی،دانلود و نصبیدم.موقعیتش رو در مدیریت ماژول ها گذاشتم adv1.حالا می خوام تصاویر رو قرار بدم تا در سایت نمایش داده بشه باید چی کار کنم؟
در ضمن عنوان افزونه رو هم میگه باید پر بشه(در مدیریت ماژول) که مثلا "اسلاید شو" وارد می کنم تو سایت هم بالاش مینویسه اسلاید شو؟!!!
منتظر کمکتون هستم.//با سپاس

mersad
07-02-2012, 03:00 PM
دروود

میتونید نمایش نام رو غیر فعال کنید در تنظیمات خود افزونه
این که چه طور تصاویر نمایش داده میشه بسته به نوع افزونه شما هست
ولی عموماً این گونه هست که شما تصاویر رو در هاست خودتون ( اگر انلاین هست ) قرار بدید و ادرس تصویر رو در افزونه قرار بدید

در پناه ایزد

meysam_ak
07-02-2012, 03:50 PM
مرصاد جان ممنون بابت پاسخت.مشکل "عنوان" با کمکت حل شد.
ولی مشکل اصلی من اینه که نمی دونم از کجا باید تصاویر رو قرار بدم در اسلاید شو؟"آدرس تصویر رو در افزونه قرار بدید"
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی؟

mersad
07-02-2012, 05:27 PM
اسم افزونه یا دمو اون رو قرار بدید بهتر میتونم راهنماییتون کنم
یا یه تصویر از صفحه مدیریت افزونه قرار بدید

در پناه ایزد

meysam_ak
07-02-2012, 07:47 PM
Capture.PNG - 80.7 Kb (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اسلاید شو ویژه- وب سایت جومینا

P30Yaran
07-02-2012, 08:05 PM
Capture.PNG - 80.7 Kb (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اسلاید شو ویژه- وب سایت جومینا

سلام
از کامل صفحه تنظیمات عکس بگیرید!
تا فردا ظهر صبر کنید دارم یه افزونه اسلایدشو زیبا رو فارسی سازی می کنم ! می تونید از اون استفاده کنید !
موفق باشید