توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اجرا نشدن Wamp server
newdesign
07-24-2012, 08:56 AM
با سلام
یکی از ملزومات کار با جوملا بر روی لوکال هاست، نصب ومپ یا زمپ یا Esay Php هست. ولی ومپ سرور و زمپ اجرا نمیشن
فکر کنم یکی از علت هاش، اشغال بودن پورت 80 هست که آپاچی از اون پورت استفاده میکنه. در صورتیکه پورت 80 من توسط هیچ برنامه ای مثا اسکایپ مشغول نیست. این مشکل را کسی بهش برخورده. من روی ویندوز قبلی براحتی تونستم ومپ را نصب و راه اندازی کنم.
مشکل کجاست؟
k_yk1987
07-24-2012, 12:22 PM
سلام دوست عزیز
من بارها با این مشکل برخورد کردم
پورت 80 تو ویندوز توسط خیلی از برنامه ها استفاده می شه
به خاطر همین روی سروری که ومپ یا زمپ یا لمپ تصب هست باید حواستون باشه
می تونی پورتش رو تغییر بدی
newdesign
07-24-2012, 12:25 PM
سلام دوست عزیز
من بارها با این مشکل برخورد کردم
پورت 80 تو ویندوز توسط خیلی از برنامه ها استفاده می شه
به خاطر همین روی سروری که ومپ یا زمپ یا لمپ تصب هست باید حواستون باشه
می تونی پورتش رو تغییر بدی
سلام. با تشکر از راهنمایی شما.
مبشه بگین چطوری بفهمم که پورت 80 من داره استفاده میشه و چی داره ازش استفاده میکنه؟
یا چگونه پورت 80 در ومپ را به پورت دیگری واگذار کنم؟
newdesign
07-25-2012, 12:36 PM
کسی نیست جواب منو بده؟
P30Yaran
07-25-2012, 03:01 PM
سلام
دوست عزیز
اگه ویژوال استادیو بر روی ویندوزتون نصب هست یا نرم افزاری که سرور آپاچی رو مشغول کرده از روش زیر عمل کنید (برای XAMPP)
برای حل این مشکل باید پورت آپاچی را تغییر دهید. اما مراحل تغییر این پورت ( در این مورد می خواهیم پورت پیشفرض ( یعنی ۸۰ ) را به پورت ۸۰۸۰ تغییر دهیم ) :
- این فایل را باز کنید : C:\xampp\apache\conf\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
عبارت Listen 80 را جستجو و آنرا به Listen 8080 تغییر بدهید.
عبارت ServerName localhost:80 را پیدا و آنرا به ServerName localhost:8080 تغییر دهید.
فایل را ذخیره و سپس فایل روبرو را باز کنید : C:\xampp\apache\conf\extra\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
عبارت Listen 443 را پیدا و به Listen 4499 تغییر دهید.
عبارت <VirtualHost _default_:443> را به <VirtualHost _default_:4499> تغییر دهید.
در آخر نیز عبارت ServerName localhost:443 را به ServerName localhost:4499 تغییر دهید.
توجه: بعد از این کار برای دسترسی به سرور XAMPP باید از آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> استفاده کنید …
موفق و پیروز باشید
newdesign
07-25-2012, 03:40 PM
سلام
دوست عزیز
اگه ویژوال استادیو بر روی ویندوزتون نصب هست یا نرم افزاری که سرور آپاچی رو مشغول کرده از روش زیر عمل کنید (برای XAMPP)
برای حل این مشکل باید پورت آپاچی را تغییر دهید. اما مراحل تغییر این پورت ( در این مورد می خواهیم پورت پیشفرض ( یعنی ۸۰ ) را به پورت ۸۰۸۰ تغییر دهیم ) :
- این فایل را باز کنید : C:\xampp\apache\conf\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
عبارت Listen 80 را جستجو و آنرا به Listen 8080 تغییر بدهید.
عبارت ServerName localhost:80 را پیدا و آنرا به ServerName localhost:8080 تغییر دهید.
فایل را ذخیره و سپس فایل روبرو را باز کنید : C:\xampp\apache\conf\extra\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
عبارت Listen 443 را پیدا و به Listen 4499 تغییر دهید.
عبارت <VirtualHost _default_:443> را به <VirtualHost _default_:4499> تغییر دهید.
در آخر نیز عبارت ServerName localhost:443 را به ServerName localhost:4499 تغییر دهید.
توجه: بعد از این کار برای دسترسی به سرور XAMPP باید از آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> استفاده کنید …
موفق و پیروز باشید
سلام دوست عزیزم. خیلی ممنون و سپاسگزارم. واقعا لطف کردین. تست میکنم و خبرشو بهتون میدم.
Joomla Armator
07-25-2012, 03:50 PM
دوست عزیز بنده احتمال میدم IIS بروی سیستم شما فعال است برای عدم اجرای IIS در ویندوز 7:
1.Computer
2.Uninstall or change a progra,
3.turns windows feature on or off
4.تیک Internet Inofrmation service روبردارید
این دقیقا همون صحبت دوستان بود اما با بیانی ساده تر:D.موفق باشید.
newdesign
07-25-2012, 03:54 PM
دوست عزیز بنده احتمال میدم iis بروی سیستم شما فعال است برای عدم اجرای iis در ویندوز 7:
1.computer
2.uninstall or change a progra,
4.تیک internet inofrmation service روبردارید
این دقیقا همون صحبت دوستان بود اما با بیانی ساده تر:d.موفق باشید.
سلام دوست عزیزم
ویندوز را تازه نصب کردم و iis را نصب نکردم چون قصد داشتم از ومپ یا زمپ استفاده کنم
P30Yaran
07-25-2012, 05:05 PM
دوست عزیز بنده احتمال میدم iis بروی سیستم شما فعال است برای عدم اجرای iis در ویندوز 7:
1.computer
2.uninstall or change a progra,
4.تیک internet inofrmation service روبردارید
این دقیقا همون صحبت دوستان بود اما با بیانی ساده تر:d.موفق باشید.
سلام
علیرضا جان با کاری که من گفتم نیازی به حذف iis نیست !(دست تو کار بنده خدا نبر :d:d)
موفق باشی
Joomla Armator
07-25-2012, 05:16 PM
سلام دوست عزیزم
ویندوز را تازه نصب کردم و iis را نصب نکردم چون قصد داشتم از ومپ یا زمپ استفاده کنم
بسیار خوب پس احتمالا بهترین راه راهنمایی P30Yaran عزیز هست:wink:
سلام
علیرضا جان با کاری که من گفتم نیازی به حذف iis نیست !(دست تو کار خدا نبر :d:d)
موفق باشی
بله مرسی عزیز.چشم دستم تو کاری کسی نمی برم:D
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.