-
اجرا نشدن Wamp server
با سلام
یکی از ملزومات کار با جوملا بر روی لوکال هاست، نصب ومپ یا زمپ یا Esay Php هست. ولی ومپ سرور و زمپ اجرا نمیشن
فکر کنم یکی از علت هاش، اشغال بودن پورت 80 هست که آپاچی از اون پورت استفاده میکنه. در صورتیکه پورت 80 من توسط هیچ برنامه ای مثا اسکایپ مشغول نیست. این مشکل را کسی بهش برخورده. من روی ویندوز قبلی براحتی تونستم ومپ را نصب و راه اندازی کنم.
مشکل کجاست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-24-2012 08:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
من بارها با این مشکل برخورد کردم
پورت 80 تو ویندوز توسط خیلی از برنامه ها استفاده می شه
به خاطر همین روی سروری که ومپ یا زمپ یا لمپ تصب هست باید حواستون باشه
می تونی پورتش رو تغییر بدی
-
-

نوشته اصلی توسط
k_yk1987
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز
من بارها با این مشکل برخورد کردم
پورت 80 تو ویندوز توسط خیلی از برنامه ها استفاده می شه
به خاطر همین روی سروری که ومپ یا زمپ یا لمپ تصب هست باید حواستون باشه
می تونی پورتش رو تغییر بدی
سلام. با تشکر از راهنمایی شما.
مبشه بگین چطوری بفهمم که پورت 80 من داره استفاده میشه و چی داره ازش استفاده میکنه؟
یا چگونه پورت 80 در ومپ را به پورت دیگری واگذار کنم؟
ویرایش توسط newdesign : 07-24-2012 در ساعت 12:27 PM
-
-
-
-
سلام
دوست عزیز
اگه ویژوال استادیو بر روی ویندوزتون نصب هست یا نرم افزاری که سرور آپاچی رو مشغول کرده از روش زیر عمل کنید (برای XAMPP)
برای حل این مشکل باید پورت آپاچی را تغییر دهید. اما مراحل تغییر این پورت ( در این مورد می خواهیم پورت پیشفرض ( یعنی ۸۰ ) را به پورت ۸۰۸۰ تغییر دهیم ) :
- این فایل را باز کنید : C:\xampp\apache\conf\httpd.conf
- عبارت Listen 80 را جستجو و آنرا به Listen 8080 تغییر بدهید.
- عبارت ServerName localhost:80 را پیدا و آنرا به ServerName localhost:8080 تغییر دهید.
فایل را ذخیره و سپس فایل روبرو را باز کنید : C:\xampp\apache\conf\extra\httpd-ssl.conf
- عبارت Listen 443 را پیدا و به Listen 4499 تغییر دهید.
- عبارت <VirtualHost _default_:443> را به <VirtualHost _default_:4499> تغییر دهید.
- در آخر نیز عبارت ServerName localhost:443 را به ServerName localhost:4499 تغییر دهید.
توجه: بعد از این کار برای دسترسی به سرور XAMPP باید از آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید …
موفق و پیروز باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز
اگه ویژوال استادیو بر روی ویندوزتون نصب هست یا نرم افزاری که سرور آپاچی رو مشغول کرده از روش زیر عمل کنید (برای XAMPP)
برای حل این مشکل باید پورت آپاچی را تغییر دهید. اما مراحل تغییر این پورت ( در این مورد می خواهیم پورت پیشفرض ( یعنی ۸۰ ) را به پورت ۸۰۸۰ تغییر دهیم ) :
- این فایل را باز کنید : C:\xampp\apache\conf\httpd.conf
- عبارت Listen 80 را جستجو و آنرا به Listen 8080 تغییر بدهید.
- عبارت ServerName localhost:80 را پیدا و آنرا به ServerName localhost:8080 تغییر دهید.
فایل را ذخیره و سپس فایل روبرو را باز کنید : C:\xampp\apache\conf\extra\httpd-ssl.conf
- عبارت Listen 443 را پیدا و به Listen 4499 تغییر دهید.
- عبارت <VirtualHost _default_:443> را به <VirtualHost _default_:4499> تغییر دهید.
- در آخر نیز عبارت ServerName localhost:443 را به ServerName localhost:4499 تغییر دهید.
توجه: بعد از این کار برای دسترسی به سرور XAMPP باید از آدرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید …
موفق و پیروز باشید
سلام دوست عزیزم. خیلی ممنون و سپاسگزارم. واقعا لطف کردین. تست میکنم و خبرشو بهتون میدم.
-
-
دوست عزیز بنده احتمال میدم IIS بروی سیستم شما فعال است برای عدم اجرای IIS در ویندوز 7:
1.Computer
2.Uninstall or change a progra,
3.turns windows feature on or off
4.تیک Internet Inofrmation service روبردارید
این دقیقا همون صحبت دوستان بود اما با بیانی ساده تر
.موفق باشید.
-
کاربر مقابل از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
joomla armator
دوست عزیز بنده احتمال میدم iis بروی سیستم شما فعال است برای عدم اجرای iis در ویندوز 7:
1.computer
2.uninstall or change a progra,
4.تیک internet inofrmation service روبردارید
این دقیقا همون صحبت دوستان بود اما با بیانی ساده تر:d.موفق باشید.
سلام دوست عزیزم
ویندوز را تازه نصب کردم و iis را نصب نکردم چون قصد داشتم از ومپ یا زمپ استفاده کنم
-
-

نوشته اصلی توسط
joomla armator
دوست عزیز بنده احتمال میدم iis بروی سیستم شما فعال است برای عدم اجرای iis در ویندوز 7:
1.computer
2.uninstall or change a progra,
4.تیک internet inofrmation service روبردارید
این دقیقا همون صحبت دوستان بود اما با بیانی ساده تر:d.موفق باشید.
سلام
علیرضا جان با کاری که من گفتم نیازی به حذف iis نیست !(دست تو کار بنده خدا نبر :d:d)
موفق باشی
ویرایش توسط P30Yaran : 07-25-2012 در ساعت 05:34 PM
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
newdesign
سلام دوست عزیزم
ویندوز را تازه نصب کردم و iis را نصب نکردم چون قصد داشتم از ومپ یا زمپ استفاده کنم
بسیار خوب پس احتمالا بهترین راه راهنمایی P30Yaran عزیز هست
سلام
علیرضا جان با کاری که من گفتم نیازی به حذف iis نیست !(دست تو کار خدا نبر :d:d)
موفق باشی
بله مرسی عزیز.چشم دستم تو کاری کسی نمی برم
-
کاربر مقابل از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)