توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اسلاید شود برای جوملا
mvkhatib
07-29-2012, 05:58 PM
سلام دوستان من میخوام سایتی شبیه به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> طراح کنم میشه لطف کنید و اسلاید هایی رو که میتونم ازشون برای این سایت استفاده کنم معرفی کنید
این سایت رو هم خودم زدم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بماند که نتونستم فارسیش کنم و ماژولش همچنان انگلیسی هست و از چپ به راست نشان میدهد
nasereddin_shah
08-18-2012, 09:12 PM
سلام دوستان من میخوام سایتی شبیه به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) طراح کنم میشه لطف کنید و اسلاید هایی رو که میتونم ازشون برای این سایت استفاده کنم معرفی کنید
این سایت رو هم خودم زدم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
بماند که نتونستم فارسیش کنم و ماژولش همچنان انگلیسی هست و از چپ به راست نشان میدهد
سایت اولی که اسلاید شو نداره اصلا ؟!!!!
این سایت رو ببینید . یکی از سازنده های اسلاید شو هست . نرم افزارش هم در همین سایت موجوده که خودتون اسلاید شو درست کنید .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.