-
درخواست اسلاید شود برای جوملا
سلام دوستان من میخوام سایتی شبیه به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] طراح کنم میشه لطف کنید و اسلاید هایی رو که میتونم ازشون برای این سایت استفاده کنم معرفی کنید
این سایت رو هم خودم زدم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بماند که نتونستم فارسیش کنم و ماژولش همچنان انگلیسی هست و از چپ به راست نشان میدهد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از mvkhatib عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
07-29-2012 05:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
mvkhatib
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان من میخوام سایتی شبیه به
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] طراح کنم میشه لطف کنید و اسلاید هایی رو که میتونم ازشون برای این سایت استفاده کنم معرفی کنید
این سایت رو هم خودم زدم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بماند که نتونستم فارسیش کنم و ماژولش همچنان انگلیسی هست و از چپ به راست نشان میدهد
سایت اولی که اسلاید شو نداره اصلا ؟!!!!
این سایت رو ببینید . یکی از سازنده های اسلاید شو هست . نرم افزارش هم در همین سایت موجوده که خودتون اسلاید شو درست کنید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)