توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال چت روم
pedrami
08-22-2012, 11:12 AM
من میخواهم چت روم در وب سایتم نصب کنم چکار باید بکنم
Pr0grammer
08-22-2012, 03:39 PM
فکر کنم قبل از ایجاد تاپیک، در همین سایت جستجو می کردید، زودتر به نتیجه می رسیدید...
من برای چت کامپوننت jbolo رو پیشنهاد می کنم :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید/
pedrami
08-22-2012, 10:21 PM
من لینک را باز کردم کد را گرفتم کجای وب سایت باید وارد کنم؟
Pr0grammer
08-22-2012, 10:22 PM
لینک رو چک کردم، مشکلی نداره،
اما اگه هنوز نمی تونید بازش کنید، به سایت extensions.joomla.org برید و JBolo رو سرچ کنید...
موفق باشید/
Joomla Armator
08-23-2012, 04:18 AM
دوست عزیز لطفا اسپم ندید تا کاربران پاسخ بدند مشخصکه ساعت 3 تا 4 صبح کمتر کسی انلاین هست با این مشکل تا حالا 8 تا اسپم داید:rose:
sahama
08-23-2012, 05:37 AM
با سلام
فکر می کنم شما از پایه با جوملا مشکل دارید برای همین توصیه می کنم این کتاب رو مطالعه کنید
joomlafarsi.com/book
Pr0grammer
08-23-2012, 08:20 AM
دوست عزیز من چکار کنم الان jboloرا پیدا کردم؟
دوست عزیز ، توی این لینکی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) که داده بودم اگر دقت می کردید کنار دکمه ی Download یه دکمه ی Documention وجود داره که به اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) لینک شده.
در اون صفحه هم هم Installation & Upgrading instructions (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) وجود داره و هم Basic Setup and Configuration (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هستش.
کافی بود این ها رو مطالعه می کردید.
موفق باشید/
محمد محسنی
08-23-2012, 08:41 AM
pedrami (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) عزیز سلام
به انجمن جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) خوش آمدید
همانطور که دوستان گفتند از ارسال اسپم خودداری نمایید.
قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را یکبار مطالعه و رعایت بفرمایید.
کتاب زیر را هم دانلود و مطالعه کنید.
فکر می کنم شما از پایه با جوملا مشکل دارید برای همین توصیه می کنم این کتاب رو مطالعه کنید
joomlafarsi.com/book
پست های اضافی شما پاک شدند.
یا حق.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.