من میخواهم چت روم در وب سایتم نصب کنم چکار باید بکنم

من میخواهم چت روم در وب سایتم نصب کنم چکار باید بکنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
فکر کنم قبل از ایجاد تاپیک، در همین سایت جستجو می کردید، زودتر به نتیجه می رسیدید...
من برای چت کامپوننت jbolo رو پیشنهاد می کنم :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید/
من لینک را باز کردم کد را گرفتم کجای وب سایت باید وارد کنم؟
لینک رو چک کردم، مشکلی نداره،
اما اگه هنوز نمی تونید بازش کنید، به سایت extensions.joomla.org برید و JBolo رو سرچ کنید...
موفق باشید/
دوست عزیز لطفا اسپم ندید تا کاربران پاسخ بدند مشخصکه ساعت 3 تا 4 صبح کمتر کسی انلاین هست با این مشکل تا حالا 8 تا اسپم داید![]()
با سلام
فکر می کنم شما از پایه با جوملا مشکل دارید برای همین توصیه می کنم این کتاب رو مطالعه کنید
joomlafarsi.com/book
دوست عزیز ، توی این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که داده بودم اگر دقت می کردید کنار دکمه ی Download یه دکمه ی Documention وجود داره که به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] لینک شده.نوشته اصلی توسط pedrami [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در اون صفحه هم هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وجود داره و هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هستش.
کافی بود این ها رو مطالعه می کردید.
موفق باشید/
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز سلام
به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خوش آمدید
همانطور که دوستان گفتند از ارسال اسپم خودداری نمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را یکبار مطالعه و رعایت بفرمایید.
کتاب زیر را هم دانلود و مطالعه کنید.
فکر می کنم شما از پایه با جوملا مشکل دارید برای همین توصیه می کنم این کتاب رو مطالعه کنید
joomlafarsi.com/book
پست های اضافی شما پاک شدند.
یا حق.
علاقه مندی ها (Bookmarks)