PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با قالب jp-Business

mootiz
08-25-2012, 10:39 AM
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

من قالب JP-Business رو دیروز دانلود و نصب کردم. اگه یه نفر لطف کنه بگه موقعیت ماژول منوی اصلی کجاست و اسمش چیه ممنونش میشم ...

با تشکر :D

Joomla Armator
08-25-2012, 11:00 AM
دوست عزیز این قالب تجاریست و این انجمن...:g:
موفق باشید.

mootiz
08-25-2012, 11:11 AM
دوست عزیز این قالب تجاریست و این انجمن...:g:
موفق باشید.

منظورتون رو نمی فهمم :question:

Joomla Armator
08-25-2012, 11:13 AM
دوست عزیز چون این قالب تجاری هست شما باید در انجمن خودش سوالاتون رو مطرح بفرمایید اونام در صورتی پاسخ خواهند داد که شما قالب رو ازشون خریده باشید نه اینکه رایگان دانلود کرده باشید.
موفق باشید.

mootiz
08-25-2012, 11:22 AM
من این قالب رو از سایت joomplate.ir دانلود کردم ...

دقیقا زیر لینک دانلود ، نوشته بود هرگونه سوالی را در اینجا مطرح کنید و لینک این انجمن رو داده بود ...

خودتون ببینید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sahama
08-25-2012, 11:30 AM
این در بند 24 قوانین سایت مطرح شده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mootiz
08-25-2012, 11:40 AM
دوستان عزیز ،

اولا : این قالب کاملا رایگانه ...
ثانیا : من که گفتم از سایت joomplate.ir دانلود کردم ، این کپی رایت نیست ؟
ثالثا : سایت منبع گفته بیام اینجا سوالمو مطرح کنم ...

حالا هنوزم قانون بیارید و بگید قالب فلانه و ما به فلان جواب نمیدیم و فلان و فلان و فلان ...

اگر به جای این همه حرف ، درست جواب سوالمو میدادید ، هم ما به کارمون میرسیدیم هم شما ثواب میکردید ...

sahama
08-25-2012, 11:51 AM
این قالب متعلق به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> است و صفحه اصلی اون <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و قیمت اون هم در همین صفحه مشخصه
دوست عزیز خیلی از سایت ها نرم افزار های مختلفی رو برای دانلود رایگان می ذارند ولی این انتشار همیشه دلیل بر این نیست که این نرم افزار رایگان بوده و کرک یا نال نشده باید به سایت اصلی نرم افزار مراجعه کنید و وضعیت نرم افزار رو اونجا پی گیری کنید

mootiz
08-25-2012, 12:03 PM
این قالب متعلق به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> است و صفحه اصلی اون <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و قیمت اون هم در همین صفحه مشخصه
دوست عزیز خیلی از سایت ها نرم افزار های مختلفی رو برای دانلود رایگان می ذارند ولی این انتشار همیشه دلیل بر این نیست که این نرم افزار رایگان بوده و کرک یا نال نشده باید به سایت اصلی نرم افزار مراجعه کنید و وضعیت نرم افزار رو اونجا پی گیری کنید

متاسفانه اشتباه شما همینجاست ...
قالبی که گفتید هیچ ربطی به قالبی که دانلود کردم نداره ...
شما یه سر به اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بزن تفاوتش رو با قالبی که گفتی میفهمی ...

Joomla Armator
08-25-2012, 12:59 PM
دوست عزیز کلا برای یافتن موقعیت های یک قالب به اخر دامنه عبارت /?tp=1 رو اضافه نمایید
مثال:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

البته باید در مدیریت قالب ها/انتخاب ها/پیش نمایش موقعیت های ماژول رو فعال کنید؛ضمنا در آخر که سایت رو طراحی کردید این رو غیرفعال کنید بهتر هست.
موفق باشید.

shmata
08-26-2012, 04:09 AM
اون قسمت (منوی اصلی) در خود قالب گنجانده شده و اگر تصمیم دارید جاشو عوض کنید باید از طریق تغییرات در کد سورس قالب اقدام به این کار کنید . کاری که شما میتونید انجام بدید از طریق مدیریت منوها آیتمهای اونو کم و زیاد کنید .

mootiz
08-26-2012, 07:16 AM
دوست عزیز کلا برای یافتن موقعیت های یک قالب به اخر دامنه عبارت /?tp=1 رو اضافه نمایید
مثال:

البته باید در مدیریت قالب ها/انتخاب ها/پیش نمایش موقعیت های ماژول رو فعال کنید؛ضمنا در آخر که سایت رو طراحی کردید این رو غیرفعال کنید بهتر هست.
موفق باشید.

همین کاری رو که گفتید انجام دادم ، ولی جایی نبود که منوی اصلی رو بزارم ...
چه کار کنم ؟؟

محمد محسنی
08-26-2012, 07:33 AM
دوست عزیز سلام

در سایت مربوطه نوشته

لطفا سوالات مربوط به جوملا و مديريت جوملا رو در انجمن forum.joomlafarsi.com مطرح كنيد.

ولی سوال شما مربوط به خود قالب میباشد.

برای این منظور طراحان خود قالب بهتر و سریع تر پاسخ گوی سوالات شما در زمینه فالب خواهند بود.

موق و پیروز باشید.

یا حق.