با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من قالب JP-Business رو دیروز دانلود و نصب کردم. اگه یه نفر لطف کنه بگه موقعیت ماژول منوی اصلی کجاست و اسمش چیه ممنونش میشم ...
با تشکر![]()

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من قالب JP-Business رو دیروز دانلود و نصب کردم. اگه یه نفر لطف کنه بگه موقعیت ماژول منوی اصلی کجاست و اسمش چیه ممنونش میشم ...
با تشکر![]()
ویرایش توسط mootiz : 08-25-2012 در ساعت 10:40 AM دلیل: غلط املایی :)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز این قالب تجاریست و این انجمن...
موفق باشید.
منظورتون رو نمی فهممنوشته اصلی توسط Joomla Armator [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
دوست عزیز چون این قالب تجاری هست شما باید در انجمن خودش سوالاتون رو مطرح بفرمایید اونام در صورتی پاسخ خواهند داد که شما قالب رو ازشون خریده باشید نه اینکه رایگان دانلود کرده باشید.
موفق باشید.
من این قالب رو از سایت joomplate.ir دانلود کردم ...
دقیقا زیر لینک دانلود ، نوشته بود هرگونه سوالی را در اینجا مطرح کنید و لینک این انجمن رو داده بود ...
خودتون ببینید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این در بند 24 قوانین سایت مطرح شده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان عزیز ،
اولا : این قالب کاملا رایگانه ...
ثانیا : من که گفتم از سایت joomplate.ir دانلود کردم ، این کپی رایت نیست ؟
ثالثا : سایت منبع گفته بیام اینجا سوالمو مطرح کنم ...
حالا هنوزم قانون بیارید و بگید قالب فلانه و ما به فلان جواب نمیدیم و فلان و فلان و فلان ...
اگر به جای این همه حرف ، درست جواب سوالمو میدادید ، هم ما به کارمون میرسیدیم هم شما ثواب میکردید ...
ویرایش توسط mootiz : 08-25-2012 در ساعت 11:42 AM
این قالب متعلق به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است و صفحه اصلی اون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و قیمت اون هم در همین صفحه مشخصه
دوست عزیز خیلی از سایت ها نرم افزار های مختلفی رو برای دانلود رایگان می ذارند ولی این انتشار همیشه دلیل بر این نیست که این نرم افزار رایگان بوده و کرک یا نال نشده باید به سایت اصلی نرم افزار مراجعه کنید و وضعیت نرم افزار رو اونجا پی گیری کنید
متاسفانه اشتباه شما همینجاست ...نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالبی که گفتید هیچ ربطی به قالبی که دانلود کردم نداره ...
شما یه سر به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بزن تفاوتش رو با قالبی که گفتی میفهمی ...
دوست عزیز کلا برای یافتن موقعیت های یک قالب به اخر دامنه عبارت /?tp=1 رو اضافه نمایید
مثال:
البته باید در مدیریت قالب ها/انتخاب ها/پیش نمایش موقعیت های ماژول رو فعال کنید؛ضمنا در آخر که سایت رو طراحی کردید این رو غیرفعال کنید بهتر هست.[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)