PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Joomla Tags برای جوملا 2.5

mk2
09-22-2012, 07:47 AM
سلام دوستان

کسی بسته JOomla Tags (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)برای جوملا 2.5 رو داره ؟

ممنون میشم کسی داره بذاره برای استفاده دوستان

یا علی مدد...

mersad
09-22-2012, 11:20 AM
دروود

این افزونه برای 2.5 هنوز اماده نشده
پیشنهاد میکنم از
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

استفاده نمائید

در پناه ایزد

mk2
09-23-2012, 06:17 AM
سلام
این بسته رو پیشتر نصب کرده بودم چندان جالب نیست. مثلا امکان وارد کردن تگ مطالب رو نداره.

خود جوملا فارسی الان روی 2.5 داره ازJoomla Tags استفاده میکنه
اگه همون بسته رو بذاری ممنون میشم.

یا علی مدد...

safajuy
09-23-2012, 06:57 AM
سلام
متأسفانه اونبسته برای 2.5 منتشر نشده وباید صبر کنیم که منتشرکنن. از ظاهر امر پیداست که قصد چنین کاری ندارند
در صورتی که افزونه ای در حد همین احتیاج دارید می تونید از همون TorTag استفاده کنید ولی نسخه ی تجاریش. یه نسخه داره به قیمت 15 دلار که امکاناتش از tag بیشتر و بهتره

موفق باشید

mk2
09-23-2012, 05:23 PM
سلام
متشکر از راهنماییتون

دست رو دلمون نذار برادر ....
دلار ؟!؟!!!

وارزش گیر نمیاد؟ دوستان کسی داره خصوصی بفرسته ممنون میشم.

پیروز باشید.

safajuy
09-23-2012, 11:05 PM
قبل از شما بنده دنبال وارزش می گشستم :)

ولیکن وجود نداره مجبور به خریدش شدیم که حق مالکیتش از دست بنده خارج هست(برای یکی از سایت ها خریداری شده) وگرنه براتون ارسال می کردم

موفق باشید

dj_ahmad
12-07-2012, 05:51 PM
اگه واقعا خود هست و راضی هستید من هم بخرم
من الان نسخه رایگانش رو دارم استفاده میکنم فقط یه مشکلی که دارم اینه که بصورت اتوماتیک تگ نمیکنه یعنی این که تگ ها رو باید دستی وارد کنم

shamimi
12-07-2012, 07:32 PM
من از سیستم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> تگ سایت معرفی شده استفاده می کنم واقعا عالی هست دموش هم می توانید در سایت ببینید ,و بصورت اتوماتیک تگ می کنه و دستی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>