سلام دوستان
کسی بسته [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]برای جوملا 2.5 رو داره ؟
ممنون میشم کسی داره بذاره برای استفاده دوستان
یا علی مدد...

سلام دوستان
کسی بسته [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]برای جوملا 2.5 رو داره ؟
ممنون میشم کسی داره بذاره برای استفاده دوستان
یا علی مدد...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
این افزونه برای 2.5 هنوز اماده نشده
پیشنهاد میکنم از
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
استفاده نمائید
در پناه ایزد
سلام
این بسته رو پیشتر نصب کرده بودم چندان جالب نیست. مثلا امکان وارد کردن تگ مطالب رو نداره.
خود جوملا فارسی الان روی 2.5 داره ازJoomla Tags استفاده میکنه
اگه همون بسته رو بذاری ممنون میشم.
یا علی مدد...
سلام
متأسفانه اونبسته برای 2.5 منتشر نشده وباید صبر کنیم که منتشرکنن. از ظاهر امر پیداست که قصد چنین کاری ندارند
در صورتی که افزونه ای در حد همین احتیاج دارید می تونید از همون TorTag استفاده کنید ولی نسخه ی تجاریش. یه نسخه داره به قیمت 15 دلار که امکاناتش از tag بیشتر و بهتره
موفق باشید
سلام
متشکر از راهنماییتون
دست رو دلمون نذار برادر ....
دلار ؟!؟!!!
وارزش گیر نمیاد؟ دوستان کسی داره خصوصی بفرسته ممنون میشم.
پیروز باشید.
قبل از شما بنده دنبال وارزش می گشستم![]()
ولیکن وجود نداره مجبور به خریدش شدیم که حق مالکیتش از دست بنده خارج هست(برای یکی از سایت ها خریداری شده) وگرنه براتون ارسال می کردم
موفق باشید
اگه واقعا خود هست و راضی هستید من هم بخرم
من الان نسخه رایگانش رو دارم استفاده میکنم فقط یه مشکلی که دارم اینه که بصورت اتوماتیک تگ نمیکنه یعنی این که تگ ها رو باید دستی وارد کنم
من از سیستم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تگ سایت معرفی شده استفاده می کنم واقعا عالی هست دموش هم می توانید در سایت ببینید ,و بصورت اتوماتیک تگ می کنه و دستی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)