توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال روش کار با فاکو (مدیریت تصاویر )
MOSTAFA30B
10-03-2012, 12:59 AM
سلام . من کامپوننت گالری تصاویر phoca نسخه 3.2.0 رو نصب کردم ولی نمیدونم چطور عکسارو در سایت نمایش میده . عکس اپلود میکنم به صورت بند انگشتی هم در میاره مجموعه هم میسازم ولی نشون نمیده در سایت . میخوام در منوی اصلی نشون داده بشه . میخوام زیر مجموعه واسش بزارم مثل عکس گل . عکس منظره. عکس ماشین ولی این امکان رو در کامپوننت phoca نمیبینم. لطفا کمک کنید.
shmata
10-03-2012, 06:00 AM
امکان در افزونه phoca وجود دارد
شما باید ابتدا مجموعه های مورد نیاز تونو بسازید .
بعد عکس های مربوط به مجموعه ها را در همان مجموعه آپلود کنید.
سپس یک آیتم منو از نوع مجموعه های فوکا بسازید.
----------------------
پست های اسپم شما حذف میشوند .
اسپمرها به صورت خودکار توسط سیستم بلاک خواهند شد. در پستهای بعدی تان توجه بیشتری به این موضوع داشته باشید.
MOSTAFA30B
10-03-2012, 11:01 AM
در خود مجموعه اصلا نمیشه عکس اپلود کرد . میشه ، پوشه هارو نشون میده ،ولی عکسهارو نه!
لطفا ساده توضیح بدید.
shmata
10-03-2012, 12:28 PM
در خود مجموعه اصلا نمیشه عکس اپلود کرد . میشه ، پوشه هارو نشون میده ،ولی عکسهارو نه!
لطفا ساده توضیح بدید.
سایت پشتیبانی phoca gallery دارای یک documentation بسیار کاملی است شما میتونید نحوه ایجاد مجموعه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و نحوه آپلود تصویر در مجموعه ای ایجاد کردید را از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مشاهده کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.