-
روش کار با فاکو (مدیریت تصاویر )
سلام . من کامپوننت گالری تصاویر phoca نسخه 3.2.0 رو نصب کردم ولی نمیدونم چطور عکسارو در سایت نمایش میده . عکس اپلود میکنم به صورت بند انگشتی هم در میاره مجموعه هم میسازم ولی نشون نمیده در سایت . میخوام در منوی اصلی نشون داده بشه . میخوام زیر مجموعه واسش بزارم مثل عکس گل . عکس منظره. عکس ماشین ولی این امکان رو در کامپوننت phoca نمیبینم. لطفا کمک کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-03-2012 12:59 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
امکان در افزونه phoca وجود دارد
شما باید ابتدا مجموعه های مورد نیاز تونو بسازید .
بعد عکس های مربوط به مجموعه ها را در همان مجموعه آپلود کنید.
سپس یک آیتم منو از نوع مجموعه های فوکا بسازید.
----------------------
پست های اسپم شما حذف میشوند .
اسپمرها به صورت خودکار توسط سیستم بلاک خواهند شد. در پستهای بعدی تان توجه بیشتری به این موضوع داشته باشید.
-
-
در خود مجموعه اصلا نمیشه عکس اپلود کرد . میشه ، پوشه هارو نشون میده ،ولی عکسهارو نه!
لطفا ساده توضیح بدید.
-
-

نوشته اصلی توسط
MOSTAFA30B
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در خود مجموعه اصلا نمیشه عکس اپلود کرد . میشه ، پوشه هارو نشون میده ،ولی عکسهارو نه!
لطفا ساده توضیح بدید.
سایت پشتیبانی phoca gallery دارای یک documentation بسیار کاملی است شما میتونید نحوه ایجاد مجموعه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و نحوه آپلود تصویر در مجموعه ای ایجاد کردید را از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشاهده کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)