توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در فرستادن پیغام در تماس با ما
Nasim19
10-03-2012, 12:55 PM
سلام.من از جوملا 2.5.4 استفاده می کنم .در فرم تماس با ما برای فرستادن پیغام خطا می ده:
Field required: Name
Field required: Email
Field required: Subject
در صورتی که من همه ی فیلد ها رو پر می کنم.
کسی می تونه بگه مشکل از کجاست؟
ممنون پیشاپیش
safajuy
10-03-2012, 01:25 PM
سلام
فیلد نام/ایمیل/عنوان رو با چه کارکتر هایی پر می کنید؟
اگر سایتتون آنلاینه دمو بدید
موفق باشید
shamimi
10-03-2012, 06:27 PM
به نظر من برای تماس در جوملا خود از کامپوننت و ماژول fox contact استفاده کنید عالی عالی می باشد فارسی نیز شده است ...
سایت های بسیاری از آن استفاده می کنند
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
لینک دانلود بهینه شده :<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فارسی شده توسط خودم است و این لینک آخرین آپدیت فارسی شده می باشد با نام مستعار shentia درج شده است
سوال داشتی در خدمت هستم
صفاجو هم درست گفتند از دمو آنلاین دارید بفرمایید
اگر برات مقدوره ماژول نصب کن باز ببین همچین ارروری دارید یا خیر ؟
موفق باشید
Nasim19
10-03-2012, 06:58 PM
سلام
فیلد نام/ایمیل/عنوان رو با چه کارکتر هایی پر می کنید؟
اگر سایتتون آنلاینه دمو بدید
موفق باشید
این لینک دمو خدمت شما
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
Nasim19
10-03-2012, 07:00 PM
به نظر من برای تماس در جوملا خود از کامپوننت و ماژول fox contact استفاده کنید عالی عالی می باشد فارسی نیز شده است ...
سایت های بسیاری از آن استفاده می کنند
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
لینک دانلود بهینه شده :<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فارسی شده توسط خودم است و این لینک آخرین آپدیت فارسی شده می باشد با نام مستعار shentia درج شده است
سوال داشتی در خدمت هستم
صفاجو هم درست گفتند از دمو آنلاین دارید بفرمایید
اگر برات مقدوره ماژول نصب کن باز ببین همچین ارروری دارید یا خیر ؟
موفق باشید
مرسی.اگه مال خود جوملا درست نشد حتما از این استفاده می کنم و اگه سوالی بود می پرسم.ممنون
shamimi
10-03-2012, 07:03 PM
از بخش تنظیمات جوملا بخش ایمیل بررسی کنید
در ضمن ماژول معرفی شده را نصب کنید مسئله شما حل می شود
موفق باشید
Nasim19
10-06-2012, 05:45 AM
یعنی نباید این مشکل برطرف بشه ؟!!! از بخش تنظیمات هم ایمیل ها رو بررسی کردم رو پی اچ پی بود گذاشتم رو smtp و یکی دیگه ولی بازم همون ارور ها رو داد!!!
shmata
10-06-2012, 06:40 AM
یعنی نباید این مشکل برطرف بشه ؟!!! از بخش تنظیمات هم ایمیل ها رو بررسی کردم رو پی اچ پی بود گذاشتم رو smtp و یکی دیگه ولی بازم همون ارور ها رو داد!!!
احتمالا شما از پلاگین captcha برای فرم تماس تون استفاده کردید درسته ؟
Nasim19
10-06-2012, 06:58 AM
سلام
این پلاگینی که نام بردید من اصلا نمی دونم چی هست اما رفتم تو قسمت پلاگین ها و دیدم پلاگینی به اسم کد امنیتی Captcha - ReCaptcha (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
بود .اونو غیر فعال کردم بازم موقع ارسال پیام همون ارور ها رو می ده .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
shmata
10-06-2012, 07:36 AM
با افزونه ای که دوستمون معرفی کردند مشکل تون رفع میشه .
-------------------------------
شما در حال حاضر از جوملا 1.7 استفاده میکنید که دیگه پشتیبانی نمیشه
در صورتی که تمایل دارید این باگ را fix کنید
بسته جوملا 1.7 تونو به 2.5 ارتقا بدید .
یا یک بسته جوملا2.5 از سایت جوملا فارسی دانلود کنید. و قالب و افزونه ها تونو در اون نصب کنید.
Nasim19
10-06-2012, 07:46 AM
جوملا 1.7؟؟؟ جوملا 2.5.4 هست اینی که من نصب کردم! کوییک استارت قالب zt-forci 2.54. رو من نصب کردم.
تو قسمت ادمین نوشته :
Joomla! 2.5.4 Joomla!® (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) یک نرم افزار رایگان تحت مجوز GNU General Public (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) می باشد.
ترجمه شده توسط تیم جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
توسعه دهنده برای ایرانیان وب سایت جومینا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اولین پشتیبان جوملا 2.5 در ایران
بعد چجوری شما می گید 1.7؟
می خواین مدیریت رو بدم برید خودتون نگاه کنید!
shmata
10-06-2012, 07:54 AM
وارد پوشه قالب فعال تون بشید ببینید در پوشه html فولدری با نام com_contact وجود دارد ؟
Nasim19
10-06-2012, 07:57 AM
بله وجود دارد .داخلش هم : category - categories- featured- contact
shmata
10-06-2012, 08:00 AM
اون فولدر را کلا پاک کنید بعد فرم تماس رو چک کنید
یک بکاپ از محتویات این فولدر داشته باشید که در صورت لزوم بتونید برش گردونید
Nasim19
10-06-2012, 08:04 AM
یعنی اون 4 تا فولدر و فابل های پی اچ پی داخلش رو کلا پاک کنم؟؟
اوکی .الان نمی تونم چون باید فایل ها رو یکی یکی دانلود کنم که داشته باشم .یه کم وقت می گیره. ولی حتما امروز این کارو می کنم و نتیجه رو اعلام می کنم
shmata
10-06-2012, 08:12 AM
باید محتویات فایلهای
joomlaroot/templates/zt_forci25/html/com_contact
پاک شه و بعد چک کنید .
اگر پاک کردید درست نشد یک پکیج جوملا فارسی 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)هم نسخه سایت تون از سایت جوملا فارسی دانلود و فایلهای
joomlaroot/components/com_contact
joomlaroot/administrator/components/com_contact
با فایلهای مشابه بسته خودتون replace کنید.
Nasim19
10-06-2012, 10:09 AM
فایل ها را پاک کردم.وقتی پیغام را ارسال می کنم می نویسد : از ايميل شما متشکريم و خطایی نمی دهد. ولی ایمیلی به کاربر پیوند شده ارسال نمی شود.فقط وقتی تیک کپی زده می شود یک نسخه به ایمیل خود فرستنده می فرستد. در واقع ایمیلی به سایت ارسال نمی شود.
برای دانلود جوملا فارسی 2.5.4 هم به این لینک مراجعه کردم ولی این نسخه موجود نبود .نسخه ی 2.5.7 موجود بود.
shmata
10-06-2012, 10:39 AM
برای پیغام خطاهای جدید یک تاپیک جدید ایجاد کنید.
----------
2.5.4 با 2.57 در com_contact تفاوتی ندارند مشکلی نیست.
Nasim19
10-06-2012, 11:37 AM
فایل ها رو جایگزین کردم صفحه تماس با ما دیگه بالا نمیاد!:(
shmata
10-06-2012, 11:44 AM
فایل ها را پاک کردم.وقتی پیغام را ارسال می کنم می نویسد : از ايميل شما متشکريم و خطایی نمی دهد. ولی ایمیلی به کاربر پیوند شده ارسال نمی شود.فقط وقتی تیک کپی زده می شود یک نسخه به ایمیل خود فرستنده می فرستد. در واقع ایمیلی به سایت ارسال نمی شود.
برای دانلود جوملا فارسی 2.5.4 هم به این لینک مراجعه کردم ولی این نسخه موجود نبود .نسخه ی 2.5.7 موجود بود.
در پست قبلی عرض کردم بکاپ بگیرید .
همون بکاپ را برگردونید.
در ضمن شما در پست قبلی تون گفتید که مشکل اون پیغام های خطا برطرف شده و ایمیل ارسال نمیشود (این مشکل مربوط به تنظیمات smtp است.)
بنابراین با استفاده از بکاپ وضعیت سیستم را به حالت قبل برگردونید و در مورد مشکل ارسال نشدن ایمیل در انجمن جستجو بفرمایید.
Nasim19
10-06-2012, 11:54 AM
بکاپ رو گفتید از فولدر template-html-com_contact بگیرم که گفتید فایل های داخلش رو کامل پاک کنم.منم از اون بک آپ گرفتم و فایل ها رو کامل پاک کردم.دیگه ارور نداد ولی ایمیلی هم ارسال نمیشد. بعد خودتون گفتید اگه درست نشد اون فایل ها رو جایگزین کنم. منم در مسیری که گفتید هم ادمین هم سایت جایگزین کردم.ولی دیگه بالا نیومد.حالا از کوییک استارت قالب دوباره جایگزین می کنم ببینم چی می شه
Nasim19
10-06-2012, 12:19 PM
خب خدا رو شکر برگشت به حالت قبلی .بله پیغام خطایی نمی ده فقط می نویسه از ایمیل شما سپاسگذاریم ولی ایمیلی به ادمین سایت فرستاده نمی شه.
اوکی من به تاپیک دیگه می زنم. باز هم متشکرم
activeidea
10-06-2012, 01:37 PM
در فرم تماس چه جوری میشه یک تمپلیت برای اون درست کرد که اطلاعات در گرافیک مناسب ارسال بشه
طراحی وب سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
shmata
10-06-2012, 05:12 PM
در فرم تماس چه جوری میشه یک تمپلیت برای اون درست کرد که اطلاعات در گرافیک مناسب ارسال بشه
برای این منظور باید فایلها
JoomlaRoor/components/com_contact/views/contact/tmpl/default.php
JoomlaRoor/components/com_contact/views/featured/tmpl/default.php
JoomlaRoor/components/com_contact/views/category/tmpl/default.php
JoomlaRoor/components/com_contact/views/categories/tmpl/default.php
را ویرایش کنید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.