سلام.من از جوملا 2.5.4 استفاده می کنم .در فرم تماس با ما برای فرستادن پیغام خطا می ده:
- Field required: Name
- Field required: Email
- Field required: Subject
در صورتی که من همه ی فیلد ها رو پر می کنم.
کسی می تونه بگه مشکل از کجاست؟
ممنون پیشاپیش

سلام.من از جوملا 2.5.4 استفاده می کنم .در فرم تماس با ما برای فرستادن پیغام خطا می ده:
- Field required: Name
- Field required: Email
- Field required: Subject
در صورتی که من همه ی فیلد ها رو پر می کنم.
کسی می تونه بگه مشکل از کجاست؟
ممنون پیشاپیش
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
فیلد نام/ایمیل/عنوان رو با چه کارکتر هایی پر می کنید؟
اگر سایتتون آنلاینه دمو بدید
موفق باشید
به نظر من برای تماس در جوملا خود از کامپوننت و ماژول fox contact استفاده کنید عالی عالی می باشد فارسی نیز شده است ...
سایت های بسیاری از آن استفاده می کنند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود بهینه شده :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فارسی شده توسط خودم است و این لینک آخرین آپدیت فارسی شده می باشد با نام مستعار shentia درج شده است
سوال داشتی در خدمت هستم
صفاجو هم درست گفتند از دمو آنلاین دارید بفرمایید
اگر برات مقدوره ماژول نصب کن باز ببین همچین ارروری دارید یا خیر ؟
موفق باشید
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این لینک دمو خدمت شما
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی.اگه مال خود جوملا درست نشد حتما از این استفاده می کنم و اگه سوالی بود می پرسم.ممنوننوشته اصلی توسط shamimi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از بخش تنظیمات جوملا بخش ایمیل بررسی کنید
در ضمن ماژول معرفی شده را نصب کنید مسئله شما حل می شود
موفق باشید
یعنی نباید این مشکل برطرف بشه ؟!!! از بخش تنظیمات هم ایمیل ها رو بررسی کردم رو پی اچ پی بود گذاشتم رو smtp و یکی دیگه ولی بازم همون ارور ها رو داد!!!
احتمالا شما از پلاگین captcha برای فرم تماس تون استفاده کردید درسته ؟نوشته اصلی توسط Nasim19 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
این پلاگینی که نام بردید من اصلا نمی دونم چی هست اما رفتم تو قسمت پلاگین ها و دیدم پلاگینی به اسم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بود .اونو غیر فعال کردم بازم موقع ارسال پیام همون ارور ها رو می ده .
ویرایش توسط Nasim19 : 10-06-2012 در ساعت 07:00 AM
با افزونه ای که دوستمون معرفی کردند مشکل تون رفع میشه .
-------------------------------
شما در حال حاضر از جوملا 1.7 استفاده میکنید که دیگه پشتیبانی نمیشه
در صورتی که تمایل دارید این باگ را fix کنید
بسته جوملا 1.7 تونو به 2.5 ارتقا بدید .
یا یک بسته جوملا2.5 از سایت جوملا فارسی دانلود کنید. و قالب و افزونه ها تونو در اون نصب کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)