PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش منو پس از نصب قالب

arsalansalar
10-14-2012, 09:28 AM
ببخشید سوالم مبتدیه
زمانی که قالب را نصب می کنم منوهای باالا و پایین و تبلیغات و نشون نمیده اما زمانی که قالب امیر کبیر نصب مش ود همه منوها را نشان میدهد.

kianesfahan
10-14-2012, 12:06 PM
با عرض سلام .

دوست عزیز ماژول های ذکر شده را باید در قالب جدید در موقعیت های مربوط قرار دهید . چون موقعیت های قالب امیرکبیر با قالب جدید متفاوت می باشد .

موفق ، پیروز و سربلند باشید .

arsalansalar
10-15-2012, 07:13 AM
میشه یک توضیح بدهید چگونه این کار را انجام دهم؟

kianesfahan
10-15-2012, 07:21 AM
دوست عزیز ادرس سایت را درج نمائید تا بتوانم شما را راهنمایی کنم .

موفق باشید .

arsalansalar
10-15-2012, 07:39 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

kianesfahan
10-15-2012, 07:50 AM
با عرض سلام .

توسط دستور زیر می توانید موقعیت های قالب خود را مشاهده کنید و ماژول ها را در موقعیت مناسب قرار دهید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

arsalansalar
10-15-2012, 11:05 AM
میشه لطفا یک مقدار بیشتر توضیح دهید.من متوجه نشدم

kianesfahan
10-15-2012, 11:22 AM
دوست عزیز نیازی به توضیح خاصی نمی باشد .

در ادرس بالا می توانید موقعیت های قالب خود را مشاهده فرمائید . سپس ماژول های مد نظر خود را در این موقعیت ها منتشر کنید تا در سایت نمایش داده شود .

مثلا ماژول حاضرین در سایت در موقعیت right قرار داد .

مابقی ماژول ها را نیز در موقعیت های مد نظر قرار دهید تا در سایت نمایش داده شود .

arsalansalar
10-15-2012, 02:02 PM
این کار هم کردم اما جواب نمیده.
اومدم قالب و بهش انتساب دادم
بعد رفتم رو ماژول-نقشه سایت-موقیعت و طبق آدرس نوشتم بازم جواب نداد

kianesfahan
10-15-2012, 03:57 PM
این کار هم کردم اما جواب نمیده.
اومدم قالب و بهش انتساب دادم
بعد رفتم رو ماژول-نقشه سایت-موقیعت و طبق آدرس نوشتم بازم جواب نداد

دوست عزیز نقشه سایت که ماژول نیست . کامپوننت است و باید یک منوی جدید ایجاد کنید و در سایت نمایش دهید و نیازی به موقعیت دهی نیست .

به شما توصیه می کنم کتاب جوملا 2.5 را دانلود و چند ساعتی وقت بگذارید و مطالعه کنید تا به پاسخ سوال های خود برسید .