ببخشید سوالم مبتدیه
زمانی که قالب را نصب می کنم منوهای باالا و پایین و تبلیغات و نشون نمیده اما زمانی که قالب امیر کبیر نصب مش ود همه منوها را نشان میدهد.

ببخشید سوالم مبتدیه
زمانی که قالب را نصب می کنم منوهای باالا و پایین و تبلیغات و نشون نمیده اما زمانی که قالب امیر کبیر نصب مش ود همه منوها را نشان میدهد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با عرض سلام .
دوست عزیز ماژول های ذکر شده را باید در قالب جدید در موقعیت های مربوط قرار دهید . چون موقعیت های قالب امیرکبیر با قالب جدید متفاوت می باشد .
موفق ، پیروز و سربلند باشید .
میشه یک توضیح بدهید چگونه این کار را انجام دهم؟
دوست عزیز ادرس سایت را درج نمائید تا بتوانم شما را راهنمایی کنم .
موفق باشید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام .
توسط دستور زیر می توانید موقعیت های قالب خود را مشاهده کنید و ماژول ها را در موقعیت مناسب قرار دهید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه لطفا یک مقدار بیشتر توضیح دهید.من متوجه نشدم
دوست عزیز نیازی به توضیح خاصی نمی باشد .
در ادرس بالا می توانید موقعیت های قالب خود را مشاهده فرمائید . سپس ماژول های مد نظر خود را در این موقعیت ها منتشر کنید تا در سایت نمایش داده شود .
مثلا ماژول حاضرین در سایت در موقعیت right قرار داد .
مابقی ماژول ها را نیز در موقعیت های مد نظر قرار دهید تا در سایت نمایش داده شود .
این کار هم کردم اما جواب نمیده.
اومدم قالب و بهش انتساب دادم
بعد رفتم رو ماژول-نقشه سایت-موقیعت و طبق آدرس نوشتم بازم جواب نداد
دوست عزیز نقشه سایت که ماژول نیست . کامپوننت است و باید یک منوی جدید ایجاد کنید و در سایت نمایش دهید و نیازی به موقعیت دهی نیست .نوشته اصلی توسط arsalansalar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به شما توصیه می کنم کتاب جوملا 2.5 را دانلود و چند ساعتی وقت بگذارید و مطالعه کنید تا به پاسخ سوال های خود برسید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)