توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب جوملا
hbshbs
10-15-2012, 04:22 PM
سلام دوستان
وقتی می خوام مراحل نصب رو انجام بدم چه روی هاست pc چه روی cpanel در مرحله 4 این ارورو می ده
"خطای رخ داده در زمان ایجاد دیتابیس shoping.
کاربر ممکن است دسترسی کافی برای ایجاد یک دیتابیس را نداشته باشد . قبل از نصب جوملا مي بايست دیتابیس مورد نظر ايجاد کرده باشيد !."
تو اینترنت خیلی دنباله راه حلش گشتم به زبان انگلیسی یه چیزایی نوشته بودن اینکه اول پایگاه داده رو ایجاد کن و بعد سایت و نصب کن
ولی من پایگاه داده رو ایجاد و فایلشم ایمپورت کردم ولی بازم این ارور می ده کسی نمی دونه ایراد از کجاست؟
کلا مشکلی نداره پایگاه داده جداولش ایجاد شدن.
mersad
10-15-2012, 04:30 PM
دروود
دوست عزیز برای تاپیک خودتون نام مناسب انتخاب کنید !
آموزش: نصب جوملا 2.5 فارسی در cPanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5_%D9%81%D8%A7%D 8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_cPanel)
در پناه ایزد
hbshbs
10-15-2012, 04:40 PM
اجازه دسترسی کاربر به پایگاه داده کدوم قسمته؟
من هر چی تو پی اچ پی مای ادمین گشتم پیداش نکردم
سلام
در آموزشی که مرصاد عزیر فرستاد قسمت "سپس در قسمت Add User To Database به کاربر اجازه می*دهید تا به پایگاه داده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AF%D9%87) دسترسی داشته باشد:"
موفق باشید
hbshbs
10-16-2012, 10:25 AM
سلام
در آموزشی که مرصاد عزیر فرستاد قسمت "سپس در قسمت Add User To Database به کاربر اجازه می*دهید تا به پایگاه داده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>پایگاه_داده) دسترسی داشته باشد:"
موفق باشید
خیلی ممنون از یادآوریتون نوید جان ولی این قسمتی که نوشتین نه تو سی پنل وجود داره و نه در پی اچ چی مای ادمین یا لااقل من نمی تونم پیداش کنم
اگه بیشتر راهنمایی کنین ممنون می شم
محمد محسنی
10-16-2012, 03:11 PM
دوست عزیز سلام
آموزش مریوطه کامل توضیح میدهد.
در صورتی که هنوز مشکل شما پابرجاست از محیط سی پنل و قسمت مدیریت دیتا بیس سی پنل خود اسکرین شات قرار دهید
یا حق.
hbshbs
10-17-2012, 11:17 AM
دوست عزیز سلام
آموزش مریوطه کامل توضیح میدهد.
در صورتی که هنوز مشکل شما پابرجاست از محیط سی پنل و قسمت مدیریت دیتا بیس سی پنل خود اسکرین شات قرار دهید
یا حق.
خیلی ممنون دوستان خودم حلش کردم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.