-
مشکل در نصب جوملا
سلام دوستان
وقتی می خوام مراحل نصب رو انجام بدم چه روی هاست pc چه روی cpanel در مرحله 4 این ارورو می ده
"خطای رخ داده در زمان ایجاد دیتابیس shoping.
کاربر ممکن است دسترسی کافی برای ایجاد یک دیتابیس را نداشته باشد . قبل از نصب جوملا مي بايست دیتابیس مورد نظر ايجاد کرده باشيد !."
تو اینترنت خیلی دنباله راه حلش گشتم به زبان انگلیسی یه چیزایی نوشته بودن اینکه اول پایگاه داده رو ایجاد کن و بعد سایت و نصب کن
ولی من پایگاه داده رو ایجاد و فایلشم ایمپورت کردم ولی بازم این ارور می ده کسی نمی دونه ایراد از کجاست؟
کلا مشکلی نداره پایگاه داده جداولش ایجاد شدن.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-15-2012 04:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
دوست عزیز برای تاپیک خودتون نام مناسب انتخاب کنید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
اجازه دسترسی کاربر به پایگاه داده کدوم قسمته؟
من هر چی تو پی اچ پی مای ادمین گشتم پیداش نکردم
-
-
سلام
در آموزشی که مرصاد عزیر فرستاد قسمت "سپس در قسمت Add User To Database به کاربر اجازه می*دهید تا به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دسترسی داشته باشد:"
موفق باشید
-
کاربر مقابل از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
نوید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
در آموزشی که مرصاد عزیر فرستاد قسمت "سپس در قسمت Add User To Database به کاربر اجازه می*دهید تا به
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دسترسی داشته باشد:"
موفق باشید
خیلی ممنون از یادآوریتون نوید جان ولی این قسمتی که نوشتین نه تو سی پنل وجود داره و نه در پی اچ چی مای ادمین یا لااقل من نمی تونم پیداش کنم
اگه بیشتر راهنمایی کنین ممنون می شم
-
-
دوست عزیز سلام
آموزش مریوطه کامل توضیح میدهد.
در صورتی که هنوز مشکل شما پابرجاست از محیط سی پنل و قسمت مدیریت دیتا بیس سی پنل خود اسکرین شات قرار دهید
یا حق.
-
-

نوشته اصلی توسط
محمد محسنی
دوست عزیز سلام
آموزش مریوطه کامل توضیح میدهد.
در صورتی که هنوز مشکل شما پابرجاست از محیط سی پنل و قسمت مدیریت دیتا بیس سی پنل خود اسکرین شات قرار دهید
یا حق.
خیلی ممنون دوستان خودم حلش کردم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)