PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب نشدن قالب لطفا كمك كنيد

naser1357
10-20-2012, 09:18 AM
سلام
اول از خودم بگم
نرم افزار خوندم وحدود دوازده ساله با همه جور نرم افزاري كار كردم در كل با كامپيوتر بودم
اينا روگفتم تا بگم كه ف رو بگيد تا فرحزاد ميرم
طراح وگرافيست دوبعدي وسه بعدي هستم . و جوملا روهم خيلي وقته ميشناختم .. قبلا دوسال پيش خوب كار كردم ولي الان.. الن طي يه رو دروايسي با يه بنده خدايي مجبور شدم يه سايت طراحي كنم براشون اما...................
من دوهفته هست كه جوملا رو نصب كردم............. و تو اين دوهفته هنوز موفق نشدم يه قالب روش نصب كنم ..همه مطالب روخوندم تواين سايتهاي جوملا فارسي راه حلي پيدا نكردم
همش ارو ميده نصب نميشه.. يا نصب ميشه منوها ديده نميشه.. خلاصه اينك اصلا جوملاي من بدرد نخور هست..
وقت طراحي سايت طرف هم داره تمام ميشه.. ابروريزي ميشه. مني كه تري دي مكس افتر رو ميخورم تو اين گير كردم. البته سوال كردن ايراد نيست وليي خوب قول دادم كه براش درست كنم .. كمك كنيد بد قول نشم مرسي
يه راه حل اساسي نشون بدي وقتي يه قالبي رو دانلود ميكنم چطور اكستركش كنم كه كامل تو تمپلت بشينه..
از كجا فراخواني كم تا تمام منوها ديده بشه انتقال داده بشه
چطور ميتونم كل تركيب يه قالب رو با گرافيك خودم تطبيق دهم
راستي چند تا سوال فني ديگه.. خيلي شد............. از بس سرم شلوغه عقب موندم. مجبورم سرتون بدرد بيارم

1. وبسایت مورد نظر هم میخواد وبلاگ باشه هم وب سایت.. ایا طراحی هم وبسایت هم وبلاگ با جوملا امکانپذیر هست ؟. (برای مثال سایت داریوش اینجوری هست)
2. ایا امکانش هست که من هم جوملا نصب کنم هم وردپرس.. ودر یک صفجه جداگانه دوتا لینک درست کنم که به وبلاگ و وبسایت لینک بشه؟
2. برای اینک یه صفحه طراحی بشه صفجه کاملا ساده و گرافیکی که توش دوتا لینک بخوره. یکی به صفحه وب سايت که جوملا هست و دیگری که به لینک وبلاگ که ورد پرس هست.. چطور باید در قالبهای اماده این صفحه رو طراحی کنم؟
بعد نصب قالب جوملا ‏ چطور میتونم صفحه اول این سایت رو به صفحه قالب جوملا لینک کنم ایا در خود قالب جوملا این امکان هست.؟
يا چطور میتونم در قالب جوملا یه صفحه اولی درست کنم که کاملا یه عکس باشه ودوتا لینک که به صفحه اصلی جوملا پیوند بخوره ویکی هم به صفجه ورد پرس..
منظورم اینه که صفحه اول رو چطور میشه در قالبهای جوملا جاسازی کرد که تنها یه عکس يا يه طرح باشه با دوتا لینک... حالا یکی از این لینکها به صفحه بعدی قالب باشه ویه لینک هم به یه قالب ورد پرس.. مرسی
امیدوارم کسی پیدا بشه کمکم کنه
من تواين مسير ققالب رو نصب ميكنم واسم قالبها رومينويسم
C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>]
C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>]
C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

:whistle:

mkz2010
10-20-2012, 12:32 PM
شما فایل فشرده قالب رو باید ازمدیریت افزونه ها نصب کنید

naser1357
10-20-2012, 01:39 PM
شما فایل فشرده قالب رو باید ازمدیریت افزونه ها نصب کنید

دوس عزيز ممنونم كه نظر دادي..
ببينيد..من تمامي منوها ومجموعه هاي defalt قالب جوملا رو بايد پاك كنم وبعد قالب جديد رو از طريق همون ادرس مديرت افزونه ها. نصب كنم؟ايا روش اصلي همينه كه همه منوها و زير مجموعه ها پاك شوندو از نوع طبق سفارش سايت خودم.. قالب رو طراحي كنم.؟
يا نه طبق فرامايش شما من همين كار روهم كردم ولي با اين همه نشون داده نشد حتي رو ايكس پي نصب كردم جوملا رو . روي ويندوز هفت هم نصب كردم در هر دوشكلش مشكل دشات.؟
نكنه از قالبها مشكل هست؟
ميشه يه قالب تضميمي درست سالم رو برام بذاريد نصب كنم؟
2.روش quick start..من فكر ميكنم اصلا من از اين روش ميرم كه نميتونم درست حسابي نصب كنم.
يعني قالبي از همين رومها دانلود ميكنم و طبق دستور تو ي تمپلت جوملا اكستراكت ميكنم .. اما با اين همه باز هم نشون داده نميشه يا كلي ارور وخطا قرمز ويا خطاهاي نصب نشدن پلاگين مديه.. منون ميشم حوصله بهخرج بدهيد .خير دنيا واخرت براي هميهش با زبان ساده نصب قالب از هر طريق راحتي كه هست نشون دهيد. مرسي باقي الصالحات شما.مرسي

elyastel
10-20-2012, 01:56 PM
سلام دوست عزيز

روش صيحيح اينكه شما ابتداء به ساكن يه بسته كامل جوملا 2.5.7 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را در هاستتون نصب بفرمائيد، سپس براي آپلود قالب جديد همانطوري كه دوستمان نيز گفتند از مديريت افزونه ها اونو نصب بفرمائيد و سپس از همون تب نصب/وحذف به قسمت مديريت قالب رقته و قالبتونو مديريت نمائيد.
دقت داشته باشيد كه قالب رو صرفا" بايد از همين قسمت حذف/ نصب كه در مديريت جوملا وجود داره نصب نمائيد و نميتونيد اونو مستقيما" در پوشه تمپلت در هاستتون اكستركت نمائيد!
مگر اينكه قالبتون بصورت بسته كامل نصبي با شه كه در اينصورت ميشه اونو مستقيما" رو هاست اكستركت كرد

ضمنا" پيشنهادي بعدي كه دارم اينكه سوالات مختلفتونو در تاپيك هاي جداگونه بيان بفرمائيد تا زودتر به نتيجه مطلوب برسيد
موفق باشيد

محمد محسنی
10-20-2012, 02:46 PM
دوست عزیز سلام

به انجمن جوملا فارسی خوش آمدید.

پیشنهاد میکنم مقالات زیر را مطالعه بفرمایید.

شروع با جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%A7_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5)
مقالات جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AA_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5)
مدیریت جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AA_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5)
سوالات متداول جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AA_%D9%85%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84_%D8%AC% D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5)

به شما میتوانید هم وردپرس و هم جوملا داشته باشید.

و هر کدام را در پوشه ای جداگانه نصب نمایید.

برای مقال جوملا را در پوشه site و وردپرس را در پوشه blog نصب نمایید.

سپس در روت اصلی www یک فایل index.html ایجاد نمایید و در آن دو لینک ایجاد نمایید یکی به جوملا ( پوشه site ) دیگری به ورد پرس ( پوشه blog )

برای نصب قالب هم شما وارد مدیریت جوملا شوید و سپس از طریق منوی مدیریت افزونه ها وارد بخش نصب شوید و حال قالب خود را نصب نمایید.

بعد از نصب هم به مدیرت قالب ها در مدیریت بروید و قالب مورد نظر خود را پیشفرض نمایید.

میتونم بگم تقریبا همه سوال های شما را پاسخ داده ام.

همانطور که دوست خوبمون در بالا اشاره کردند در صورتی که مشکل و سوال جدیدی دارید با یک عنوان مناسب در تاپیک جداگانه مطرح نمایید

یا حق.

naser1357
10-24-2012, 04:01 PM
يه دنيا ممنون متشكرم. تقريبا را افتادم... تنها مشكل كه نه يه مسئله اينه كه من همه كارمو طراحي همه چيز رو رو لوكال انجام دادم.. مشكلي نيست از طريق ftp رو هاستم اپلود كنم.؟

elyastel
10-24-2012, 04:18 PM
يه دنيا ممنون متشكرم. تقريبا را افتادم... تنها مشكل كه نه يه مسئله اينه كه من همه كارمو طراحي همه چيز رو رو لوكال انجام دادم.. مشكلي نيست از طريق ftp رو هاستم اپلود كنم.؟

سلام

مقاله زير رو مطالعه بفرمائيد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%82%D8%A7%D9%84_%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D8%AC %D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%8C_%D8%AA% D9%87%DB%8C%D9%87_%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D 8%A7%D9%86_%D9%88_%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%DA%A9% D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D B%8C%D8%B3

موفق باشيد

naser1357
11-06-2012, 04:39 PM
دوست عزیز سلام

به انجمن جوملا فارسی خوش آمدید.

پیشنهاد میکنم مقالات زیر را مطالعه بفرمایید.

شروع با جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>رده:شروع_با_جوملا_2.5)
مقالات جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>رده:مقالات_جوملا_2.5)
مدیریت جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>رده:مدیریت_جوملا_2.5)
سوالات متداول جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>رده:سوالات_متداول_جوملا_2.5)

به شما میتوانید هم وردپرس و هم جوملا داشته باشید.

و هر کدام را در پوشه ای جداگانه نصب نمایید.

برای مقال جوملا را در پوشه site و وردپرس را در پوشه blog نصب نمایید.

سپس در روت اصلی www یک فایل index.html ایجاد نمایید و در آن دو لینک ایجاد نمایید یکی به جوملا ( پوشه site ) دیگری به ورد پرس ( پوشه blog )

برای نصب قالب هم شما وارد مدیریت جوملا شوید و سپس از طریق منوی مدیریت افزونه ها وارد بخش نصب شوید و حال قالب خود را نصب نمایید.

بعد از نصب هم به مدیرت قالب ها در مدیریت بروید و قالب مورد نظر خود را پیشفرض نمایید.

میتونم بگم تقریبا همه سوال های شما را پاسخ داده ام.

همانطور که دوست خوبمون در بالا اشاره کردند در صورتی که مشکل و سوال جدیدی دارید با یک عنوان مناسب در تاپیک جداگانه مطرح نمایید

یا حق.

با سلام مجدد
اين عكس رو نگاه كنيد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
من تو ي wamp تو ي لوكال يه جوملا دارم ويه ورود پرس در فولدر blog .. اما الان موندم چه كدي به اين لينكهاي انديكس بدم كه در لوكال كار كنه كه از وب سايت به جوملا لينك بشه واز وبلاگ به ودر پرس.. اونم در لوكال.
حالا اين كدها روچطوري در host هاست بدم.. ممنون ميمش راهنمايم كني
خدايشش همه كارمو انجام دادم اين دوتا راهنمايي هم بكنيد ممنون ميشم يا علي.
راستي منوهاي سايت p30download.com رو ديديد؟ چطوري بصورت افقي كنار هم هستند. افزونه يي چيزي مازولي هست كه از اين منوها بشه ساخت مرسي

kianesfahan
11-06-2012, 04:55 PM
با سلام مجدد
اين عكس رو نگاه كنيد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
من تو ي wamp تو ي لوكال يه جوملا دارم ويه ورود پرس در فولدر blog .. اما الان موندم چه كدي به اين لينكهاي انديكس بدم كه در لوكال كار كنه كه از وب سايت به جوملا لينك بشه واز وبلاگ به ودر پرس.. اونم در لوكال.
حالا اين كدها روچطوري در host هاست بدم.. ممنون ميمش راهنمايم كني
خدايشش همه كارمو انجام دادم اين دوتا راهنمايي هم بكنيد ممنون ميشم يا علي.
رايت منوهاي سايت p30download.com رو ديدي چطوري بصورت افقي كنار هم هستند. افزونه يي چيزي مازولي هست كه از اين منوها بشه ساخت مرسي

دوست عزیز ابتدا شما را به مطالعه قوانین انجمن فرا میخوانم . مشاهده قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

سوال جدید در تایپیک جدید .

اگر جوملا را در یک پوشه و وردپرس را در پوشه دیگر نصب کرده باشید کافی است ومپ را فعال کنید سپس نام پوشه جوملا را در اخر ومپ درج کنید جوملا شما ظاهر میشود و این لینک را می توانید به ایکون وب سایت قرار دهید .

برای وبلاگ و وردپرس هم به همین صورت .

برای انتقال به هاست نیز می توانید از اموزش زیر استفاده نمائید . انتقال سایت فعال جوملا به لوکال (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>انتقال_سایت_فعال_جوملا_به_ل کال)

آموزش: انتقال سایت جوملایی، تهیه پشتیبان و وارد کردن دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_انتقال_سایت_جوملایی، _تهیه_پشتیبان_و_وارد_کردن_دی تابیس)

موفق باشید .

naser1357
11-18-2012, 04:10 PM
سلام. اقا گيج شدم تو upload سايت از روي لوكال به هاست گيج منگ شدم..اقا هر كسي يه چيزي ميگه
باور بفرماييئ همه مقالات رو خوندم ولي اخرش نفهميدم از كجا شروع كنم..
لطفا راهنماي كنيد.
1. يه نام به نام ديتابيس كه روي لوكال داشتم روي هاست ساختم.
2. بعد فولدر www رو كه شامل جوملا و وبلاگ وردپرس هست زيپ كردم وتو هاست ريختم
3. از حالت زيپ در اوردم و شروع به نصب كردم.؟
اقا تا اينجا درسته. اگر درسته بعد از اينجا ور هم بگيد

kianesfahan
11-18-2012, 04:42 PM
سلام. اقا گيج شدم تو upload سايت از روي لوكال به هاست گيج منگ شدم..اقا هر كسي يه چيزي ميگه
باور بفرماييئ همه مقالات رو خوندم ولي اخرش نفهميدم از كجا شروع كنم..
لطفا راهنماي كنيد.
1. يه نام به نام ديتابيس كه روي لوكال داشتم روي هاست ساختم.
2. بعد فولدر www رو كه شامل جوملا و وبلاگ وردپرس هست زيپ كردم وتو هاست ريختم
3. از حالت زيپ در اوردم و شروع به نصب كردم.؟
اقا تا اينجا درسته. اگر درسته بعد از اينجا ور هم بگيد

دوست عزیز اینجا انجمن جوملاست و بنده فقط می توانیم در مورد جوملا شما را راهنمایی کنم :

ظاهرا مراحلی که درج کرده اید درست است
بعد از اینکه فایل را از حالت فشرده خارج کردید فایل کانیفنگ را که باید اطلاعات دیتابس در ان قرار گیرد را طبق اموزش زیر انجام دهید :

آموزش: انتقال سایت جوملایی، تهیه پشتیبان و وارد کردن دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%82%D8%A7%D9%84_%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D8%AC %D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%8C_%D8%AA% D9%87%DB%8C%D9%87_%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D 8%A7%D9%86_%D9%88_%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%DA%A9% D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D B%8C%D8%B3)

موفق باشید .

naser1357
11-26-2012, 03:59 PM
اقا من مخلصص.. بي ادبي ميكنم هر سوالي رو ميپرسم ولي خو ب چه كنيم اول امتحان ميكنم جواب كه نميگيرم ميام اينجا
اقا اين فايل كانفيگ منه

من نتونستم تو هاست اينو اديت كنم يعني جاهاشو پس وپيش زدم.اگهع ميهش كمي واضحتر كمككم كنيد
phpdata:mah_naser
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>نام هاست وسايتم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نام ادمين هاست :mah
اينا مشخصات هاست من هست
اگر امكان داره محبت كنيد كمي كمك كنيد كه من تواين كانفيگ رو درست انجام دهم..
مخلصم
راستي يه سوال چرا ديتا بيس من موقع امپورت اروو ميده ؟

<?php
class JConfig {
public $offline = '0';
public $offline_message = 'این سایت موقتا به دلیل تعمیرات در دسترس نیست.<br /> لطفا بعداً مراجعه فرمایید.';
public $display_offline_message = '1';
public $offline_image = '';
public $sitename = '<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';
public $editor = 'tinymce';
public $captcha = '0';
public $list_limit = '20';
public $access = '1';
public $debug = '0';
public $debug_lang = '0';
public $dbtype = 'mysqli';
public $host = 'localhost';
public $user = 'root';
public $password = '';
public $db = 'naser';
public $dbprefix = 'gphb5_';
public $live_site = '';
public $secret = 'BgOjkyiUTrpEvUSW';
public $gzip = '0';
public $error_reporting = 'default';
public $helpurl = '<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>{major}{minor }:{keyref}';
public $ftp_host = '127.0.0.1';
public $ftp_port = '21';
public $ftp_user = '';
public $ftp_pass = '';
public $ftp_root = '';
public $ftp_enable = '0';
public $offset = 'UTC';
public $offset_user = 'UTC';
public $mailer = 'mail';
public $mailfrom = 'info@mahebehesht.com';
public $fromname = '<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';
public $sendmail = '/usr/sbin/sendmail';
public $smtpauth = '0';
public $smtpuser = '';
public $smtppass = '';
public $smtphost = 'localhost';
public $smtpsecure = 'none';
public $smtpport = '25';
public $caching = '0';
public $cache_handler = 'file';
public $cachetime = '15';
public $MetaDesc = '';
public $MetaKeys = '';
public $MetaTitle = '1';
public $MetaAuthor = '1';
public $robots = '';
public $sef = '1';
public $sef_rewrite = '0';
public $sef_suffix = '0';
public $unicodeslugs = '0';
public $feed_limit = '10';
public $log_path = 'C:\\wamp\\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';
public $tmp_path = 'C:\\wamp\\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';
public $lifetime = '15';
public $session_handler = 'database';
}

sahama
11-26-2012, 08:17 PM
با سلام
دوست عزیز شما اینقدر لقمه رو پیچوندی که فقط خوندنشم کلی وقت می بره
در کل دوستان راهنمایی های لازم رو کرده اند ولی کلیتی رو دوباره توضیح می دم
در فایل کانفیک باید اینها رو تغییر بدی:

public $user = 'root';
public $password = '';
public $db = 'naser';
public $log_path = 'C:\\wamp\\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';
public $tmp_path = 'C:\\wamp\\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';
اما چون کد های فایل کانفیگ شما لو رفته و می شه ازش سو استفاده کرد باید چیزای دیگه ای مثل

رو هم تغییر بدی
دقیقا نمی تونم بگم که باید چه مقادیری بذاری این مقادیر بستگی به خودت و تنظیمات کنترل پنلت داره

naser1357
12-08-2012, 12:48 PM
با سلام
دوست عزیز شما اینقدر لقمه رو پیچوندی که فقط خوندنشم کلی وقت می بره
در کل دوستان راهنمایی های لازم رو کرده اند ولی کلیتی رو دوباره توضیح می دم
در فایل کانفیک باید اینها رو تغییر بدی:

public $user = 'root';
public $password = '';
public $db = 'naser';
اما چون کد های فایل کانفیگ شما لو رفته و می شه ازش سو استفاده کرد باید چیزای دیگه ای مثل

رو هم تغییر بدی
دقیقا نمی تونم بگم که باید چه مقادیری بذاری این مقادیر بستگی به خودت و تنظیمات کنترل پنلت داره

سلام
اخرشم اين سايت درست نشد.
شما يه محبتي كنيد بريد به اين سايت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و لينك وبسايت رو بزنيد اين خطا رو ميزنه
Database connection error (2): Could not connect to MySQL.

من همه راهه رو چك كردم
حتي با سرور هم تماس گرفتم چيزي به نظرشون نمياد شما راهنماييد كنيد.مرسي

اگه لازمه من يوزر نيم و پسورد رو بدم خودتون خصوصي چك كنيد
با تشكر

kianesfahan
12-09-2012, 07:10 PM
با عرض سلام .

دوست عزیز این ارور مربوط به دیتابس است .

شما یا فایل دیتابیس را درست ایمپورت نکرده اید یا ناقص دریافت کرده اید و یا اینکه اطلاعات دیتابس را در فایل کانفینگ درست وارد نکرده اید .

این دو مورد را چک کنید .

موفق باشید .

naser1357
12-19-2012, 03:56 PM
سلام
اخرشم هيچي به هيچ اين سايت درست نشد كه نشد:(
يكي پيدا نشد ده دقيقه وقت بذار كار ما رو را بندازه.. جاي دوري نميره.... طوري نيمشه.. اقا كيان اينباكست پر .. ايميل هم كه جواب نميدي.. برادر جان ياري كن اين برادرتو...:(

kianesfahan
12-20-2012, 06:00 AM
دوست عزیز بنده تغییراتی اعمال کردم و در پیغام خصوصی تان ارسال کردم که اگر درست نشده است مواردی که لازم بود برایم ارسال کنید را فرستادم . به دست تان نرسید ؟؟؟

بنده هر روز دارم پیغام خصوصی ام را خالی می کنم اما بازم هم پر هست !!!!!!

ایمیلی به دست بنده نرسیده است . کی ارسال کرده اید ؟

naser1357
12-24-2012, 08:28 AM
سلام..خوبي
من كه ديگه كلا ميخوام بذارمشش كنار..گور باباي اين همه وقتي هم كه گذاشتم بي نتيجه مونده.. اگر جوملا اينه.. بيخيالشش بشيم بهتره. طراحي يه سايت راحتتر از اين همه دنگ ونگ است....... در كل براي اخرين بار ازت كمك ميخوام... ضمن اينك ايميل فرستادم ده روز پيش.. ولي همين جا نام ديتا بيسمو با رمزو مينويسم.. لطفا اگه كاري ميتوني بكني رو كانفگييشن انجام بدهيد در غير اينصورت ميرم دنبال طراحي معمولي.. بازم از اينك زحمتت ميدم معذرت ميخوام شما هيچ ديني به گردن بنده نداريد كه ازتون بخوام كاري بكنيد ولي از محبتهاي شما متشكرم

hamidy
12-24-2012, 12:29 PM
سلام

در پست اول گفتید که از خیلی وقت با جوملا آشنا هستید ولی اینقدر زود خسته شدید ؟

مراحل را به ترتیب سپری کنید.

برای سوالات جدید تاپیک جدید بزنید تا دوستان در راهنمایی شما سر در گم نشوند.

شما ابتدا جوملا رو نصب کنید. در صورتیکه از نسخه جوملا فارسی استفاده می کنید می تونید با ویرایش محتوا ، منوها و ماژول ها بر اساس نیازهای خودتون محتوای سایت رو تغییر دهید.

برای نصب هر افزونه از جمله قالب در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>صفحهٔ_اصلی) آموزش هایی قرار داده شده است.

همینطور جهت انتقال سایت.

پس لطفا مراحل نصب و راه اندازی سایت رو بر تیب طی کنید تا مشکلتون حل شود.

موفق باشید

kianesfahan
12-25-2012, 08:04 AM
دوست عزیز بنده تغییراتی اعمال کردم و در پیغام خصوصی تان ارسال کردم که اگر درست نشده است مواردی که لازم بود برایم ارسال کنید را فرستادم . به دست تان نرسید ؟؟؟

بنده هر روز دارم پیغام خصوصی ام را خالی می کنم اما بازم هم پر هست !!!!!!

ایمیلی به دست بنده نرسیده است . کی ارسال کرده اید ؟

دوست عزیز بنده تازه دیروز پیغام خصوصی شما را دیدم اما خوب سرم خیلی شلوغ بوده و وقت نکردم . اما امروز حتما بررسی خواهم کرد .

در ضمن باور کنید هیچ ایمیل به دست بنده نرسیده است .

وقتی با جوملا کار کنید به شیرینی و راحتی جوملا پی خواهید برد .

بررسی و نتیجه را اعلام می کنم .

موفق باشید .

naser1357
12-25-2012, 05:51 PM
سلام

در پست اول گفتید که از خیلی وقت با جوملا آشنا هستید ولی اینقدر زود خسته شدید ؟

مراحل را به ترتیب سپری کنید.

برای سوالات جدید تاپیک جدید بزنید تا دوستان در راهنمایی شما سر در گم نشوند.

شما ابتدا جوملا رو نصب کنید. در صورتیکه از نسخه جوملا فارسی استفاده می کنید می تونید با ویرایش محتوا ، منوها و ماژول ها بر اساس نیازهای خودتون محتوای سایت رو تغییر دهید.

برای نصب هر افزونه از جمله قالب در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>صفحهٔ_اصلی) آموزش هایی قرار داده شده است.

همینطور جهت انتقال سایت.

پس لطفا مراحل نصب و راه اندازی سایت رو بر تیب طی کنید تا مشکلتون حل شود.

موفق باشید

سلام اقاي حميدي
مرسي از جوابي كه داديد
اما من يك ماه بيشتر هست كه كارهاي طراحي سايت رو روي لوكال انجام دادم..مشكل من اينه كه رو هاست ديده نميشه شما اگه يه سر بريد به سايت متوجه ميشويد.. دقيقا يه ماه سر اين موضوع چالش دارم وهر روز هم روش كار ميكنم نميدونم مشكل از كجاست...
امروز متوجه شدم كه رو لوكال هم اين خطا هست در صورتيكه فايل اكسترك شده روي هاست سالم بود ايا اين خطاها باهم مربوط هست...؟
Database connection error (3): Could not connect to databaseخطاي روي لوكال
Database connection error (2): Could not connect to databaseخطاي روي هاست
بازم عرض ميكنم اين مال الان هست در صورتيكه يه ماه پيش سايت رو لوكال كامل كار ميكرد واز همان back up روي هاست ريختم
حالا اين نكته يي بود كه گفتم بگم.
به هر حال ممنونم

shmata
12-26-2012, 06:53 AM
سلام اقاي حميدي
مرسي از جوابي كه داديد
اما من يك ماه بيشتر هست كه كارهاي طراحي سايت رو روي لوكال انجام دادم..مشكل من اينه كه رو هاست ديده نميشه شما اگه يه سر بريد به سايت متوجه ميشويد.. دقيقا يه ماه سر اين موضوع چالش دارم وهر روز هم روش كار ميكنم نميدونم مشكل از كجاست...
امروز متوجه شدم كه رو لوكال هم اين خطا هست در صورتيكه فايل اكسترك شده روي هاست سالم بود ايا اين خطاها باهم مربوط هست...؟
Database connection error (3): Could not connect to databaseخطاي روي لوكال
Database connection error (2): Could not connect to databaseخطاي روي هاست
بازم عرض ميكنم اين مال الان هست در صورتيكه يه ماه پيش سايت رو لوكال كامل كار ميكرد واز همان back up روي هاست ريختم
حالا اين نكته يي بود كه گفتم بگم.
به هر حال ممنونم

از چه پنلی استفاده میکند ؟
شما در یکی از مراحل زیر مشکل دارید:
1. ایجاد DB و اختصاص کاربر به ان
2. تنظیمات configuration.php
3. import کردن پایگاه داده قدیمی در جدید.

naser1357
01-08-2013, 07:22 AM
دوست عزیز فایل کانفینگ را ویرایش کردم و مشکل شما حل شده . اما یک مشکل دیگر وجود دارد وقتی به صفحه سایت میروید با ارور 404 مواجه میشوید این مربوط به نوع ایتم بندی و مطالب صفحه اصلی شماست که از قسمت مدیریت می توانیم حل کنیم اما مشکلی که وجود دارد اصلا صفحه لوگین باز نمی شود . مشاهده کنید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ایا افزونه خاصی نصب کرده اید ؟[/QUOTE]
salam
یه دنیا سپاس از محبتت دوست عزیز
درگیری طراحی سایت بودم برای یه مشتری..
اره این سایت همه جور مشکلی پیدا کرده افزونه خاص خاصی نصب نکردم ولی باید حذف کنم چیزهای عیر ضروری... اما اما بد بختی اینه که سایت رو لوکال هم همین مشکل ور داره و صفحه لوگین باز نمیهش.. به خدا...به نظرت چیکار باید کرد؟من حاال ور میرم ببینم میتونم درستش کنم
امیدوارم
شما هم مثل همیشه که منو مورد محبتت قرار دادی .. این دفع هم همراهی کنید تا این مشکلات رو حل کنیم چرا که حل این معضلات در اینده ممکن مشکل کسی دیگه هم باشه و راحتت بتونه جواب بگیره مرسی

kianesfahan
01-09-2013, 05:36 PM
با سلام .

دوست عزیز یک بک اپ از سایت و دیتابس خود بگیرید سپس یک جوملا خام را روی هاست خود از حالت فشرده خارج کنید و فایل اینستال را حذف کنید و نتیجه را اعلام کنید .

توجه داشته باشید حتما از فایل ها و دیتابس بک اپ تهیه کنید .

موفق باشید .