سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: نصب نشدن قالب لطفا كمك كنيد

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

نصب نشدن قالب لطفا كمك كنيد

سلام
    اول از خودم بگم
    نرم افزار خوندم وحدود دوازده ساله با همه جور نرم افزاري كار كردم در كل با كامپيوتر بودم
    اينا روگفتم تا بگم كه ف رو بگيد تا فرحزاد ميرم
    طراح وگرافيست دوبعدي وسه بعدي هستم . و جوملا روهم خيلي وقته ميشناختم .. قبلا دوسال پيش خوب كار كردم ولي الان.. الن طي يه رو دروايسي با يه بنده خدايي مجبور شدم يه سايت طراحي كنم براشون اما...................
    من دوهفته هست كه جوملا رو نصب كردم............. و تو اين دوهفته هنوز موفق نشدم يه قالب روش نصب كنم ..همه مطالب روخوندم تواين سايتهاي جوملا فارسي راه حلي پيدا نكردم
    همش ارو ميده نصب نميشه.. يا نصب ميشه منوها ديده نميشه.. خلاصه اينك اصلا جوملاي من بدرد نخور هست..
    وقت طراحي سايت طرف هم داره تمام ميشه.. ابروريزي ميشه. مني كه تري دي مكس افتر رو ميخورم تو اين گير كردم. البته سوال كردن ايراد نيست وليي خوب قول دادم كه براش درست كنم .. كمك كنيد بد قول نشم مرسي
    يه راه حل اساسي نشون بدي وقتي يه قالبي رو دانلود ميكنم چطور اكستركش كنم كه كامل تو تمپلت بشينه..
    از كجا فراخواني كم تا تمام منوها ديده بشه انتقال داده بشه
    چطور ميتونم كل تركيب يه قالب رو با گرافيك خودم تطبيق دهم
    راستي چند تا سوال فني ديگه.. خيلي شد............. از بس سرم شلوغه عقب موندم. مجبورم سرتون بدرد بيارم

1. وبسایت مورد نظر هم میخواد وبلاگ باشه هم وب سایت.. ایا طراحی هم وبسایت هم وبلاگ با جوملا امکانپذیر هست ؟. (برای مثال سایت داریوش اینجوری هست)
    2. ایا امکانش هست که من هم جوملا نصب کنم هم وردپرس.. ودر یک صفجه جداگانه دوتا لینک درست کنم که به وبلاگ و وبسایت لینک بشه؟
    2. برای اینک یه صفحه طراحی بشه صفجه کاملا ساده و گرافیکی که توش دوتا لینک بخوره. یکی به صفحه وب سايت که جوملا هست و دیگری که به لینک وبلاگ که ورد پرس هست.. چطور باید در قالبهای اماده این صفحه رو طراحی کنم؟
    بعد نصب قالب جوملا ‏ چطور میتونم صفحه اول این سایت رو به صفحه قالب جوملا لینک کنم ایا در خود قالب جوملا این امکان هست.؟
    يا چطور میتونم در قالب جوملا یه صفحه اولی درست کنم که کاملا یه عکس باشه ودوتا لینک که به صفحه اصلی جوملا پیوند بخوره ویکی هم به صفجه ورد پرس..
    منظورم اینه که صفحه اول رو چطور میشه در قالبهای جوملا جاسازی کرد که تنها یه عکس يا يه طرح باشه با دوتا لینک... حالا یکی از این لینکها به صفحه بعدی قالب باشه ویه لینک هم به یه قالب ورد پرس.. مرسی
    امیدوارم کسی پیدا بشه کمکم کنه

من تواين مسير ققالب رو نصب ميكنم واسم قالبها رومينويسم
    C:\wamp\www\Joomla_Persian_2.5.7-Stable-Full_Package\templates
    C:\wamp\www\Joomla_Persian_2.5.7-Stable-Full_Package\templates\S5-Metro-Shows[[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    C:\wamp\www\Joomla_Persian_2.5.7-Stable-Full_Package\templates\hot-cosmetics-1.5[[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    C:\wamp\www\Joomla_Persian_2.5.7-Stable-Full_Package\templates\jp-amard-fullpackage

ویرایش توسط naser1357 : 10-20-2012 در ساعت 09:23 AM دلیل: لينك

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 24 بار در 20 ارسال
    شما فایل فشرده قالب رو باید ازمدیریت افزونه ها نصب کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط mkz2010 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    شما فایل فشرده قالب رو باید ازمدیریت افزونه ها نصب کنید
    دوس عزيز ممنونم كه نظر دادي..
    ببينيد..من تمامي منوها ومجموعه هاي defalt قالب جوملا رو بايد پاك كنم وبعد قالب جديد رو از طريق همون ادرس مديرت افزونه ها. نصب كنم؟ايا روش اصلي همينه كه همه منوها و زير مجموعه ها پاك شوندو از نوع طبق سفارش سايت خودم.. قالب رو طراحي كنم.؟
    يا نه طبق فرامايش شما من همين كار روهم كردم ولي با اين همه نشون داده نشد حتي رو ايكس پي نصب كردم جوملا رو . روي ويندوز هفت هم نصب كردم در هر دوشكلش مشكل دشات.؟
    نكنه از قالبها مشكل هست؟
    ميشه يه قالب تضميمي درست سالم رو برام بذاريد نصب كنم؟
    2.روش quick start..من فكر ميكنم اصلا من از اين روش ميرم كه نميتونم درست حسابي نصب كنم.
    يعني قالبي از همين رومها دانلود ميكنم و طبق دستور تو ي تمپلت جوملا اكستراكت ميكنم .. اما با اين همه باز هم نشون داده نميشه يا كلي ارور وخطا قرمز ويا خطاهاي نصب نشدن پلاگين مديه.. منون ميشم حوصله بهخرج بدهيد .خير دنيا واخرت براي هميهش با زبان ساده نصب قالب از هر طريق راحتي كه هست نشون دهيد. مرسي باقي الصالحات شما.مرسي

تشکر شده 376 بار در 320 ارسال
    سلام دوست عزيز

روش صيحيح اينكه شما ابتداء به ساكن يه بسته كامل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را در هاستتون نصب بفرمائيد، سپس براي آپلود قالب جديد همانطوري كه دوستمان نيز گفتند از مديريت افزونه ها اونو نصب بفرمائيد و سپس از همون تب نصب/وحذف به قسمت مديريت قالب رقته و قالبتونو مديريت نمائيد.
    دقت داشته باشيد كه قالب رو صرفا" بايد از همين قسمت حذف/ نصب كه در مديريت جوملا وجود داره نصب نمائيد و نميتونيد اونو مستقيما" در پوشه تمپلت در هاستتون اكستركت نمائيد!
    مگر اينكه قالبتون بصورت بسته كامل نصبي با شه كه در اينصورت ميشه اونو مستقيما" رو هاست اكستركت كرد

ضمنا" پيشنهادي بعدي كه دارم اينكه سوالات مختلفتونو در تاپيك هاي جداگونه بيان بفرمائيد تا زودتر به نتيجه مطلوب برسيد
    موفق باشيد
    ویرایش توسط elyastel : 10-20-2012 در ساعت 02:00 PM

6. کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Team
    تشکر شده 1,090 بار در 812 ارسال
    دوست عزیز سلام

به انجمن جوملا فارسی خوش آمدید.

پیشنهاد میکنم مقالات زیر را مطالعه بفرمایید.

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

به شما میتوانید هم وردپرس و هم جوملا داشته باشید.

و هر کدام را در پوشه ای جداگانه نصب نمایید.

برای مقال جوملا را در پوشه site و وردپرس را در پوشه blog نصب نمایید.

سپس در روت اصلی www یک فایل index.html ایجاد نمایید و در آن دو لینک ایجاد نمایید یکی به جوملا ( پوشه site ) دیگری به ورد پرس ( پوشه blog )

برای نصب قالب هم شما وارد مدیریت جوملا شوید و سپس از طریق منوی مدیریت افزونه ها وارد بخش نصب شوید و حال قالب خود را نصب نمایید.

بعد از نصب هم به مدیرت قالب ها در مدیریت بروید و قالب مورد نظر خود را پیشفرض نمایید.

میتونم بگم تقریبا همه سوال های شما را پاسخ داده ام.

همانطور که دوست خوبمون در بالا اشاره کردند در صورتی که مشکل و سوال جدیدی دارید با یک عنوان مناسب در تاپیک جداگانه مطرح نمایید

یا حق.

8. 2 کاربر زیر از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

يه دنيا ممنون متشكرم. تقريبا را افتادم... تنها مشكل كه نه يه مسئله اينه كه من همه كارمو طراحي همه چيز رو رو لوكال انجام دادم.. مشكلي نيست از طريق ftp رو هاستم اپلود كنم.؟

تشکر شده 376 بار در 320 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط naser1357 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    يه دنيا ممنون متشكرم. تقريبا را افتادم... تنها مشكل كه نه يه مسئله اينه كه من همه كارمو طراحي همه چيز رو رو لوكال انجام دادم.. مشكلي نيست از طريق ftp رو هاستم اپلود كنم.؟
    سلام

مقاله زير رو مطالعه بفرمائيد:

موفق باشيد

نقل قول نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    دوست عزیز سلام

به انجمن جوملا فارسی خوش آمدید.

پیشنهاد میکنم مقالات زیر را مطالعه بفرمایید.

به شما میتوانید هم وردپرس و هم جوملا داشته باشید.

و هر کدام را در پوشه ای جداگانه نصب نمایید.

برای مقال جوملا را در پوشه site و وردپرس را در پوشه blog نصب نمایید.

سپس در روت اصلی www یک فایل index.html ایجاد نمایید و در آن دو لینک ایجاد نمایید یکی به جوملا ( پوشه site ) دیگری به ورد پرس ( پوشه blog )

برای نصب قالب هم شما وارد مدیریت جوملا شوید و سپس از طریق منوی مدیریت افزونه ها وارد بخش نصب شوید و حال قالب خود را نصب نمایید.

بعد از نصب هم به مدیرت قالب ها در مدیریت بروید و قالب مورد نظر خود را پیشفرض نمایید.

میتونم بگم تقریبا همه سوال های شما را پاسخ داده ام.

همانطور که دوست خوبمون در بالا اشاره کردند در صورتی که مشکل و سوال جدیدی دارید با یک عنوان مناسب در تاپیک جداگانه مطرح نمایید

یا حق.
    با سلام مجدد
    اين عكس رو نگاه كنيد
    من تو ي wamp تو ي لوكال يه جوملا دارم ويه ورود پرس در فولدر blog .. اما الان موندم چه كدي به اين لينكهاي انديكس بدم كه در لوكال كار كنه كه از وب سايت به جوملا لينك بشه واز وبلاگ به ودر پرس.. اونم در لوكال.
    حالا اين كدها روچطوري در host هاست بدم.. ممنون ميمش راهنمايم كني
    خدايشش همه كارمو انجام دادم اين دوتا راهنمايي هم بكنيد ممنون ميشم يا علي.
    راستي منوهاي سايت p30download.com رو ديديد؟ چطوري بصورت افقي كنار هم هستند. افزونه يي چيزي مازولي هست كه از اين منوها بشه ساخت مرسي
    ویرایش توسط naser1357 : 11-06-2012 در ساعت 04:51 PM

تشکر شده 845 بار در 686 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط naser1357 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    با سلام مجدد
    اين عكس رو نگاه كنيد
    من تو ي wamp تو ي لوكال يه جوملا دارم ويه ورود پرس در فولدر blog .. اما الان موندم چه كدي به اين لينكهاي انديكس بدم كه در لوكال كار كنه كه از وب سايت به جوملا لينك بشه واز وبلاگ به ودر پرس.. اونم در لوكال.
    حالا اين كدها روچطوري در host هاست بدم.. ممنون ميمش راهنمايم كني
    خدايشش همه كارمو انجام دادم اين دوتا راهنمايي هم بكنيد ممنون ميشم يا علي.
    رايت منوهاي سايت p30download.com رو ديدي چطوري بصورت افقي كنار هم هستند. افزونه يي چيزي مازولي هست كه از اين منوها بشه ساخت مرسي
    دوست عزیز ابتدا شما را به مطالعه قوانین انجمن فرا میخوانم . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سوال جدید در تایپیک جدید .

اگر جوملا را در یک پوشه و وردپرس را در پوشه دیگر نصب کرده باشید کافی است ومپ را فعال کنید سپس نام پوشه جوملا را در اخر ومپ درج کنید جوملا شما ظاهر میشود و این لینک را می توانید به ایکون وب سایت قرار دهید .

برای وبلاگ و وردپرس هم به همین صورت .

برای انتقال به هاست نیز می توانید از اموزش زیر استفاده نمائید . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

موفق باشید .

سلام. اقا گيج شدم تو upload سايت از روي لوكال به هاست گيج منگ شدم..اقا هر كسي يه چيزي ميگه
    باور بفرماييئ همه مقالات رو خوندم ولي اخرش نفهميدم از كجا شروع كنم..
    لطفا راهنماي كنيد.
    1. يه نام به نام ديتابيس كه روي لوكال داشتم روي هاست ساختم.
    2. بعد فولدر www رو كه شامل جوملا و وبلاگ وردپرس هست زيپ كردم وتو هاست ريختم
    3. از حالت زيپ در اوردم و شروع به نصب كردم.؟
    اقا تا اينجا درسته. اگر درسته بعد از اينجا ور هم بگيد

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین