توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترتیب قرار گیری مطلب در ماژول IceTabs Module
ramindj
11-17-2012, 09:10 AM
سلام من از ماژول IceTabs Module استفاده می کنم .مشکلی که دارم اینه که مطالب این بخش به ترتیب نشون داده نمی شه!!!!جدیدترین اولین
ممنون می شم کمکم کنین.<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mahdi.manian
11-17-2012, 03:00 PM
درود
وقتی منوی اصلی سایتتون را روی مطالب ویژه می گذارید، به ترتیب و صحیح نشون میده؟
همچنین در تنظیمات این ماژول بگردید 100% گزینه ای برای تنظیم داره.
موفق باشید.
shmata
11-17-2012, 05:56 PM
سلام من از ماژول IceTabs Module استفاده می کنم .مشکلی که دارم اینه که مطالب این بخش به ترتیب نشون داده نمی شه!!!!جدیدترین اولین
ممنون می شم کمکم کنین.<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تنظیمات منو تونو برروی ترتیب مدیریت مطلب قرار بدید (در مدیریت مطلب تمام مطالبی که جدید وارد میکند ار ابتدا قرار میگیرند.) احتمالا مشکل تون حل میشه .
ramindj
11-17-2012, 09:50 PM
تنظیمات منو رو ترتیب مدیریت مطلب قرار دادم (در مدیریت مطلب تمام مطالبی که جدید وارد میشه اول میاد.
ولی خبر ویژه همچنان به مشکل خود پافشاری می کنه !!!
متاسفانه جواب نداد .داخل تنظیماتش هم گزینه هایی بود که مثلا کم ترین بازدید اولین باشه یا عکس!!!
منوی اصلی سایتتون روی مطالب ویژه هم جواب نداد. اینم عکس تنظیماتش؟؟؟ لطفا راهنمایی بیشتر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
shmata
11-18-2012, 06:53 AM
همونطور که در تصویرتون مشخص است شما تنظیم کردید که این ماژول همه موارد را برحسب تاریخ به صورت برعکس نمایش بده.
شما باید به قسمت Module Mode Setting تشریف ببرید و Article Sorted By برروی Date - Ascending ست کنید .
ramindj
11-18-2012, 07:29 AM
ترتیب مطلب رو ترتیب مدیریت مطلب انتخاب کردنی مطالب مدیریت طبق حروف الفبا قرار می گیرن !
تاریخ برای مرتب کردن هم ایجاد شده هستش
چیکار کنم مطالب مدیریت طبق آخرین تاریخ ارسالی قرار بگبرن؟
shmata
11-18-2012, 07:37 AM
ترتیب مطلب رو ترتیب مدیریت مطلب انتخاب کردنی مطالب مدیریت طبق حروف الفبا قرار می گیرن !
تاریخ برای مرتب کردن هم ایجاد شده هستش
چیکار کنم مطالب مدیریت طبق آخرین تاریخ ارسالی قرار بگبرن؟
از مدیریت منو ها منوی اصلی یا آیتم منویی که به یک مجموعه لینک کردید از قسمت تنظیمات میتونید ترتیب نمایش مطالب را برروی چینش ست کنید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.