-
ترتیب قرار گیری مطلب در ماژول IceTabs Module
سلام من از ماژول IceTabs Module استفاده می کنم .مشکلی که دارم اینه که مطالب این بخش به ترتیب نشون داده نمی شه!!!!جدیدترین اولین
ممنون می شم کمکم کنین.[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-17-2012 09:10 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
وقتی منوی اصلی سایتتون را روی مطالب ویژه می گذارید، به ترتیب و صحیح نشون میده؟
همچنین در تنظیمات این ماژول بگردید 100% گزینه ای برای تنظیم داره.
موفق باشید.
-
کاربر مقابل از mahdi.manian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
ramindj
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من از ماژول IceTabs Module استفاده می کنم .مشکلی که دارم اینه که مطالب این بخش به ترتیب نشون داده نمی شه!!!!جدیدترین اولین
ممنون می شم کمکم کنین.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تنظیمات منو تونو برروی ترتیب مدیریت مطلب قرار بدید (در مدیریت مطلب تمام مطالبی که جدید وارد میکند ار ابتدا قرار میگیرند.) احتمالا مشکل تون حل میشه .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
تنظیمات منو رو ترتیب مدیریت مطلب قرار دادم (در مدیریت مطلب تمام مطالبی که جدید وارد میشه اول میاد.
ولی خبر ویژه همچنان به مشکل خود پافشاری می کنه !!!
متاسفانه جواب نداد .داخل تنظیماتش هم گزینه هایی بود که مثلا کم ترین بازدید اولین باشه یا عکس!!!
منوی اصلی سایتتون روی مطالب ویژه هم جواب نداد. اینم عکس تنظیماتش؟؟؟ لطفا راهنمایی بیشتر
-
-
همونطور که در تصویرتون مشخص است شما تنظیم کردید که این ماژول همه موارد را برحسب تاریخ به صورت برعکس نمایش بده.
شما باید به قسمت Module Mode Setting تشریف ببرید و Article Sorted By برروی Date - Ascending ست کنید .
-
-
ترتیب مطلب رو ترتیب مدیریت مطلب انتخاب کردنی مطالب مدیریت طبق حروف الفبا قرار می گیرن !
تاریخ برای مرتب کردن هم ایجاد شده هستش
چیکار کنم مطالب مدیریت طبق آخرین تاریخ ارسالی قرار بگبرن؟
-
-

نوشته اصلی توسط
ramindj
ترتیب مطلب رو ترتیب مدیریت مطلب انتخاب کردنی مطالب مدیریت طبق حروف الفبا قرار می گیرن !
تاریخ برای مرتب کردن هم ایجاد شده هستش
چیکار کنم مطالب مدیریت طبق آخرین تاریخ ارسالی قرار بگبرن؟
از مدیریت منو ها منوی اصلی یا آیتم منویی که به یک مجموعه لینک کردید از قسمت تنظیمات میتونید ترتیب نمایش مطالب را برروی چینش ست کنید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)