PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور میتونم وارد سورس جوملا بشم.

emitac
11-21-2012, 05:19 PM
میخوام وارد سورس بشم و سرتیتر جدید سایتم رو بذارم.چه کنم .ماندم با این غربت چه کنم...با سپاس از همه

Eskafild
11-21-2012, 09:52 PM
از بخش تنظیمات کلی میتونید عنوان سایتتون را تغییر بدید!

emitac
11-21-2012, 11:43 PM
میخوام وارد سورس بشم و سرتیتر جدید سایتم رو بذارم.چه کنم .ماندم با این غربت چه کنم...با سپاس از همه منطورم تغییر بنر بالای سایته.یا تغییر اندازه طول کادر متن رونده یا تغییر طول لوگوی رونده.چیکار کنم؟کجا برم؟

kianesfahan
11-22-2012, 06:33 AM
منطورم تغییر بنر بالای سایته.یا تغییر اندازه طول کادر متن رونده یا تغییر طول لوگوی رونده.چیکار کنم؟کجا برم؟

با عرض سلام .

دوست عزیز لطفا ادرس سایت خود را درج کنید و دقیقا مشخص فرمائید کدام قسمت مد نظر شماست .

موفق باشید .

emitac
11-22-2012, 08:33 AM
emitac.ir-بنر قسمت بالا

kianesfahan
11-22-2012, 02:58 PM
دوست عزیز متاسفانه متوجه نشدم کدام قسمت مد نظر شماست .

کدام بنر ؟؟؟ مظنورتان هدر است ؟؟؟ لطفا یک اسکرین شات از جایی که می خواهید تغییر کند قرار بدهید و توضیح کاملی درج کنید .

موفق باشید .

emitac
11-22-2012, 04:22 PM
با سلام .منطورم تغییر بنر هیدر سایته.بالای اسلاید شو .همون جایی که نوشته شده (ماشینهای اداری امیتاک-مرکز فنی مهندسی)*emitac.ir*.یا تغییر اندازه طول کادر متن رونده یا تغییر طول لوگوی رونده.چیکار کنم؟کجا برم؟

Eskafild
11-22-2012, 07:32 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

به مسیر زیر برید و عکس رو پاک و عکس جدید رو جایگزین کنید یادتون باشه با همون اسم و پسوند!
templates/ja_rasite/images/emitac.jpg (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
برای سایز هم می تونید همین عکس رو سیو کنید و تو فتوشاپ سایزشو ببینید

shamimi
11-22-2012, 08:28 PM
میخوام وارد سورس بشم و سرتیتر جدید سایتم رو بذارم.چه کنم .ماندم با این غربت چه کنم...با سپاس از همه

دوست عزیز پیشنهاد می کنم حتما کتاب جوملا 1.5 را بخوانید و اگر کار خود را به تازگی شروع کرده اید بهتر است با جوملا 2.5 ادامه دهید و کتاب جوملا 2.5 هم قرار داده شده است
لینک کتب:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشید