میخوام وارد سورس بشم و سرتیتر جدید سایتم رو بذارم.چه کنم .ماندم با این غربت چه کنم...با سپاس از همه

میخوام وارد سورس بشم و سرتیتر جدید سایتم رو بذارم.چه کنم .ماندم با این غربت چه کنم...با سپاس از همه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
از بخش تنظیمات کلی میتونید عنوان سایتتون را تغییر بدید!
منطورم تغییر بنر بالای سایته.یا تغییر اندازه طول کادر متن رونده یا تغییر طول لوگوی رونده.چیکار کنم؟کجا برم؟نوشته اصلی توسط emitac [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام .نوشته اصلی توسط emitac [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز لطفا ادرس سایت خود را درج کنید و دقیقا مشخص فرمائید کدام قسمت مد نظر شماست .
موفق باشید .
emitac.ir-بنر قسمت بالا
دوست عزیز متاسفانه متوجه نشدم کدام قسمت مد نظر شماست .
کدام بنر ؟؟؟ مظنورتان هدر است ؟؟؟ لطفا یک اسکرین شات از جایی که می خواهید تغییر کند قرار بدهید و توضیح کاملی درج کنید .
موفق باشید .
با سلام .منطورم تغییر بنر هیدر سایته.بالای اسلاید شو .همون جایی که نوشته شده (ماشینهای اداری امیتاک-مرکز فنی مهندسی)*emitac.ir*.یا تغییر اندازه طول کادر متن رونده یا تغییر طول لوگوی رونده.چیکار کنم؟کجا برم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به مسیر زیر برید و عکس رو پاک و عکس جدید رو جایگزین کنید یادتون باشه با همون اسم و پسوند!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای سایز هم می تونید همین عکس رو سیو کنید و تو فتوشاپ سایزشو ببینید
دوست عزیز پیشنهاد می کنم حتما کتاب جوملا 1.5 را بخوانید و اگر کار خود را به تازگی شروع کرده اید بهتر است با جوملا 2.5 ادامه دهید و کتاب جوملا 2.5 هم قرار داده شده استنوشته اصلی توسط emitac [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک کتب:
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)