PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال داده های فرم به دیتابیس سایت و انتقال از دیتابیس به بخش دیگری در سایت

faezeham
11-26-2012, 05:56 PM
سلام
من می خوام توی سایتم 2 بخش داشته باشم
بخش اول یک فرم ثبت نام هستش که (بازدید کنندگان سایت) که دانش آموزان هستن مشخصاتشونو (نام ، عکس و این که کلاس چندم هستن ) را وارد فرم می کنن و ارسال می کنن و بخش دوم قسمتی باشه که دانش آموزان را بر اساس این که هر کدوم کلاس چندم هستن طبقه بندی می کنه و ریز مشخصاتشون را نشان میده (می خوام ارسال مشخصات از فرم ها به بخش دوم به صورت خودکار انجام بشه )
امیدوارم منظورم را درست گفته باشم
خواهش می کنم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه خیلی بهش احتیاج دارم ممنون

mersad
11-26-2012, 06:16 PM
دروود

میتونید از کامپوننت جوم ریپورت کمک بگیرید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای ثبت نام پیشرفته میتونید از cb استفاده کنید

در پناه ایزد

faezeham
11-26-2012, 08:48 PM
یعنی با استفاده از این می تونم داده های ثبت شده ای که کاربر در فرم ها ارسال کرده دسته بندی کنم؟؟؟؟

faezeham
11-26-2012, 09:20 PM
من این افزونه رو دیدم اصلا اون چیزی نیست که می خوام من می خوام کاربر فقط بتونه یک سری اطلاعات را با فرم وارد کنه و بعد اون اطلاعات طبقه بندی بشه و به صورت طبقه بندی شده در قسمت دیگه سایت قرار بگیره مثلا فرض کنید یک سایت اگهی فروش ماشین که کاربر اطلاعات ماشین خودشو وارد می کنه و طبیعتا باید در بین گالری ماشین های دیدیه بشه ؟؟؟؟؟

mersad
11-26-2012, 10:29 PM
برای این کار شما باید از افزونه های مثل ads manager یا sobi یا k2 استفاده کنید

افزونه قبلی که منتشر کردم برای مدیریت اموزشگاه و ودرسه کمک شایانی به شما میکنه !

سه افزونه جدید رو جستجو کنید و نمونه ها رو ببینید باز هم اگر مشکلی بود بیان کنید

در پناه ایزد

faezeham
11-27-2012, 04:51 PM
می خپخوام خواهش کنم این سایت را ببینید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در قسمت ارسال اگهی این سایت شما می تونید اگهی خود تون رو درج کنید و بعد از اتمام کار اگهی تون رو در قسمت اگهی های جدید ببینید می خوام بدونم همچین امکانی در افزونه های جوملا وجود داره ؟ اگر هست لطفا معرفی کنید

mersad
11-27-2012, 08:54 PM
دروود

از این افزونه ها میتونید استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دمو ها رو ببینید و به دلخواه انتخاب کنید

در پناه ایزد