-
ارسال داده های فرم به دیتابیس سایت و انتقال از دیتابیس به بخش دیگری در سایت
سلام
من می خوام توی سایتم 2 بخش داشته باشم
بخش اول یک فرم ثبت نام هستش که (بازدید کنندگان سایت) که دانش آموزان هستن مشخصاتشونو (نام ، عکس و این که کلاس چندم هستن ) را وارد فرم می کنن و ارسال می کنن و بخش دوم قسمتی باشه که دانش آموزان را بر اساس این که هر کدوم کلاس چندم هستن طبقه بندی می کنه و ریز مشخصاتشون را نشان میده (می خوام ارسال مشخصات از فرم ها به بخش دوم به صورت خودکار انجام بشه )
امیدوارم منظورم را درست گفته باشم
خواهش می کنم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه خیلی بهش احتیاج دارم ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-26-2012 05:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
میتونید از کامپوننت جوم ریپورت کمک بگیرید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای ثبت نام پیشرفته میتونید از cb استفاده کنید
در پناه ایزد
-
-
یعنی با استفاده از این می تونم داده های ثبت شده ای که کاربر در فرم ها ارسال کرده دسته بندی کنم؟؟؟؟
-
-
من این افزونه رو دیدم اصلا اون چیزی نیست که می خوام من می خوام کاربر فقط بتونه یک سری اطلاعات را با فرم وارد کنه و بعد اون اطلاعات طبقه بندی بشه و به صورت طبقه بندی شده در قسمت دیگه سایت قرار بگیره مثلا فرض کنید یک سایت اگهی فروش ماشین که کاربر اطلاعات ماشین خودشو وارد می کنه و طبیعتا باید در بین گالری ماشین های دیدیه بشه ؟؟؟؟؟
-
-
برای این کار شما باید از افزونه های مثل ads manager یا sobi یا k2 استفاده کنید
افزونه قبلی که منتشر کردم برای مدیریت اموزشگاه و ودرسه کمک شایانی به شما میکنه !
سه افزونه جدید رو جستجو کنید و نمونه ها رو ببینید باز هم اگر مشکلی بود بیان کنید
در پناه ایزد
-
-
می خپخوام خواهش کنم این سایت را ببینید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در قسمت ارسال اگهی این سایت شما می تونید اگهی خود تون رو درج کنید و بعد از اتمام کار اگهی تون رو در قسمت اگهی های جدید ببینید می خوام بدونم همچین امکانی در افزونه های جوملا وجود داره ؟ اگر هست لطفا معرفی کنید
-
-
دروود
از این افزونه ها میتونید استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دمو ها رو ببینید و به دلخواه انتخاب کنید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)