ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در صفحه نخست سایت

sadeghpa80
11-28-2012, 01:49 PM
سلام
بنا به مسائلی مجبور شدم جوملا ورژن 2.5 رو از روی هاستم پاک نم و مجدد نصب کنم همه چیز بخوبی پیش رفت و مجدد نصب شد
اما الان با تایپ آدرس سایت تو نوار آدرس , <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> که هدر Default web page داره میاد بالا اما اگه دستی اون رو پاک کنم و به انتهای دامینم /index.php رو اضافه کنم سایت میاد بالا.
مشکل از کجاست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

hamidy
11-28-2012, 03:00 PM
سلام

الان آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بالا میاد دقیقا مشکل شما چیه ؟

موفق باشید

sadeghpa80
11-28-2012, 08:58 PM
سلام

الان آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بالا میاد دقیقا مشکل شما چیه ؟

موفق باشید

ممنون اما دو تا نکته یک : من این 0000.ir رو واسه نمونه نوشتم که نمی دونستم همچین سایتی هم هست سایت من چیز دیگست
نکته دوم اینکه مشکل خود به خود حل شد.
دست شما درد نکنه

sadeghpa80
11-29-2012, 08:47 AM
سلام دوستان الان مجدد مشکلم تکرار شد
مشکلم رو متوجه شده
آدرس سایتم : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هست که با این آدرس هیچ مشکلی نیست
اما آدرس بدون www مشکل داره که میره تو صفحه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای حل این مشکل چی کار باید کنم
ممنون

mersad
11-29-2012, 09:27 AM
دروود

میتونید ادرس سایت خودتون رو قفل کنید !

آموزش:قفل کردن www در آدرس URL (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 8%AF%D8%B1%D8%B3_URL)

در پناه ایزد

sadeghpa80
11-29-2012, 11:37 AM
دروود

میتونید ادرس سایت خودتون رو قفل کنید !

آموزش:قفل کردن www در آدرس URL (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:قفل_کردن_<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>در_آدرس_URL)

در پناه ایزد

ممنون اما این در مود سایت من که بدون Www بالا نمیاد هم کار میکنه ؟
اول نباید مشکل بدون www حل بشه بعد روی www قفل کنم ؟

Local
11-29-2012, 11:50 AM
سلام

ابتدا این موضوع رو مدیریت هاستیگ اطلاع دهید !
مشکل از سمت سرور حل میشود

برای قفل کردن هم شما میتونید صفحه ای که باز میشه موقتاً قرار بدید تا مشکل حل بشه
صفحه ارر رو قفل کنید به صفحه بدون www که باز میشه

یا حق